Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom eldönteni hogy szerelmes vagyok e valakibe, vagy csak egyszerűen, barátként szeretem? 17L
A szitu az, hogy van egy nálam 10 évvel idősebb pasi. Néha szoktunk beszélni, köszönőviszonyba vagyunk inkább. Jól néz ki meg minden, ha látom, elkezd őrölten verni a szivem, a fellegekben járok, de ha belegondolok abba hogy esetleg járnánk vagy több.. akkor nem.. Akkor az nem megy... Ez azért van mert tudom hogy jóval idősebb nálam, vagy tényleg csak barátként tekintek rá?
Eetleg éretlen vagyok egy kapcsolathoz?
az én véleményem az hogy esetleg téged zavar a mások véleménye, egyik barátnőm is ilyen, bár közte és a fiú között csupán 2 év van de idegesíti az hogy mit szólnának a többiek, és ő sem érzi még magát késznek egy kapcsolatra
te sztem félénk vagy és nem mersz kezdeményezni, és lehet ha ilyenekre gondolsz hogy éretlen lehetsz még a kapcsolatra akkor sztem az vagy.. :/
de lehet tévedek és tényleg a korkülönbség a baj, nemtom, nekem ez a véleményem :)
remélem segítettem valamit
lehet csak ilyen pillanatnyi rajongás, majd elmúlik :)
sok ilyen van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!