Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen többértelmű idézeteket vannak, melyekről nem lehet eldönteni, hogy csak barátként írta az illető vagy szerelemből?
Hát, én akkor is mondogatok néha szerelmes idézeteket, ha a srácot már lekoptattam egyszer (és még bajom van, hogy miért vagyok mindig ilyen szerencsétlen:D) de itt van néhány, ami talán hasznos:
Whenever you are lonely, remember this truth: someone, somewhere is thinking of you. (Bármikor, ha szomorú vagy, ez jusson eszedbe: valaki, valahol rád gondol)
Sometimes, when I say: "oh, I'm fine", I want someone to look into my eyes and say: "tell the truth". (Néha, mikor azt mondom: "jól vagyok", csak azt akarom, hogy valaki a szemembe nézzen és rám szóljon: "az igazat mondd".
Egy jó tanács: Forget the risks, take the fall. If it's what you want then it's worth at all. (Felejtsd el a kockázatot és ugorj neki. Ha ez az, amit akarsz, akkor minden megéri.)
Ez pedig kicsit vicces és hátborzongató: Smile! You never know, it's may be your last ever one! (Mosolyogj! Soha nem tudhatod, talán ez lesz az utolsó mosolyod!)
Remélem, tudtam segíteni valamit, mivel leginkább szerelmes idézeteket gyűjtök, ennyi tellett tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!