Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Titeket mennyire zavarna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket mennyire zavarna, ha a barátnőtöknek lenne egy halmozottan sérült (90%-ban) fogyatékos testvére?

Figyelt kérdés

16 éves, lány vagyok. Soha nem volt még barátom. :(

Körülbelül ötödikes lehettem, amikor minden elveszítettem. Előtte egy nagyon népszerű lány voltam. Mindenki a barátom akart lenni. Aztán megtudták,hogy van egy fogyatékos testvérem és csúfolni kezdtek miatta. Buta emberek! Persze a közeli barátaim,osztálytársaim tudták mi a helyzet, de ők is elhagytak, mert a többiek is. Egyedül maradtam. Hazamenni is utáltam a tesóm miatt, hiszen akkor úgy gondoltam,hogy ő az oka mindennek...Nem volt senkim. Az öngyilkosságon gondolkodtam.Rászoktam a cigire (11 évesen!!!), azóta már le is:). Aztán középiskolás lettem. Jelenleg van 1 igazi barátnőm és egy másik jó barátom. Ők tudják mi a helyzet, elfogadták, de nem szívesen jönnek át hozzám. Sőt én is rosszul érzem magamat, ha itt vannak, a testvérem miatt. A bátyám 24 éves, kerekesszékes, púpos, kancsal,csonka kezű...nem is ragozom, eléggé nem szép látvány. Telefonon sem szeretek senkivel se beszélni, mert mindig "belemorog". Viszont szívesen vagyok a városba és a barátnőimnél. Fiúk, Ti

összejönnétek egy ilyen lánnyal?

(bocsánat az offért, de úgy gondoltam, hogy muszáj megosztanom ezt veletek)

2014. jún. 4. 14:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz az olyan emberekkel/gyerekekkel akik emiatt csúfolnak vagy másképp néznek rád.

Az olyan ember egy nagy nulla, vagy csak egyszerűen nem fejlődött ki normálisan az agya.

Ha nem lenne jelenleg is barátnőm, akkor most rád írnék ismerkedni. :D

Szerintem egy normális embernek ezzel nem lesz problémája.

:D

19/F

2014. jún. 4. 15:18
 12/28 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna;nem azon áll vagy bukik a dolog,hogy milyen a testvére.
2014. jún. 4. 15:20
 13/28 anonim ***** válasza:

Borzasztó ez számodra nézve kedves kérdező!

Akkor te olyan különleges mai világban kevés képességekkel vagy felruházva mint a szeretet, odaadás, összetartás és még sorolhatnám a pozitív jellemzőket. Legyél büszke a testvéredre, és szeresd, ne ezekkel a majmokkal foglalkozz akik nem tudnak semmit az életről... 23/F

2014. jún. 4. 15:24
 14/28 anonim ***** válasza:
te vagy az, Jakabfi? :Đ
2014. jún. 4. 15:35
 15/28 anonim ***** válasza:
Ilyenkor mindenki aki ír, az 20 év fölött van, mert ők nem olyan "swagok"- hanem tudják milyen az élet :) én 15 vagyok :) Szerintem semmi akadálya nem lenne a dolognak :)
2014. jún. 4. 16:33
 16/28 anonim ***** válasza:
43%
Őszinte leszek, de nekem nem kéne ilyen pár. A testvért úgysem tudnánk örökre kizárni az életünkből, én meg nem akarom más nyomorát a nyakamba venni. Főleg ha rád lesz valamikor utalva, mert anyádékkal történik valami, vagy fene tudja. Nagyon szépen hangzanak itt a válaszok, hogy őket nem zavarná, de amikor ha tetszik ha nem, az ő mindennapi életük része is lenne, akkor már annyira nem lenne nagy a tolerancia.
2014. jún. 4. 17:39
 17/28 without válasza:
17/f az elsőnek teljes mértékben igaza van ezért neked olyan pasi kell aki nem csak testileg de szellemileg is olyan érett hogy tudja kezelni ezt a dolgot, attól még hogy valaki 20 felett van nem feltétlenül lesz érettebb is ez fordítva is igaz ha fiatal vagy attól még lehetsz érettebb a korodnál, ha sikerül találnod egy ilyet akkor teljesen mind egy milyen tesód van megért és segít, ezt érted fogja tenni te meg a tesódért így lesz szép kerek a történet
2014. jún. 4. 20:34
 18/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek, aki írt. Nagyon jól esett amiket írtatok. Csak tudjátok, oké, hogy majd 20 év fölött már senkit sem fog érdekelni, de most érdekel mindenki. És ezáltal boldogtalan vagyok..:(

16-os: neked külön köszönöm az őszinteségedet!

2014. jún. 5. 13:19
 19/28 without válasza:
ne legyél szomorú nem biztos hogy a kortársaidat mind érdekli lehet mondjuk pont holnap fogsz találkozni egy olyan sráccal aki annyi mint te és megérti a problémáidat, sose tudhatod mit hoz a holnap mindennap egy meglepetés
2014. jún. 6. 09:27
 20/28 anonim ***** válasza:
Nagyon szomorú olvasni ilyent. Nem is ember az olyan aki utálja a rokkant embereket. És nem kérdés én össze jönnék egy ilyen lánnyal.
2014. jún. 8. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!