Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szoktátok bókokat mondani a barátnőtöknek a külsejüket, személyiségüket illetően?
Nem tudom, hogy vajon tetszhetek-e a barátomnak.
Nem rég óta vagyunk együtt, de még soha nem dicsérte meg a külsőmet, vagy mondta azt, hogy szép vagyok, vagy csinos, vagy aranyos, vagy ilyesmi.
Ugyanakkor mondta már jó párszor, hogy olyan jó velem lenni, milyen jól csókolok, meg mindig simogat, puszilgat, fogja a kezem, mások előtt is megpuszil/csókol, és mindig keres és kérdezi, hogy mikor találkozunk vagy hogy akár 1-2 órára is ráérek-e, hogy láthasson, a barátainak, testvéreinek is bemutatott már.
Persze ebből leszűrhető, hogy érdeklem, de hiányzik, hogy megdicsérjen.
Köszönöm a válaszotokat, jó teszitek, hogy bókoltok nekik!
#2 Én is úgy gondolom, hogy magától kellene ilyen dolgokat mondania, nem pedig azért, mert én is mondom neki.
Egyébként én szoktam dicsérgetni a szemét, vagy a mosolyát stb. Remélem észbe kap, mert én igénylem ezeket a dolgokat. De szerintem a legtöbb nő így van ezzel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!