Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó 5let, vagy már sok? (leszbi téma folytatása)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__54667..
Szóval a fenti kérdés folytatásaként (akit érdekel az előzmény, elég ha csak a kérdés leírását, és még esetleg a kommenteimet elolvassa):
Nagyon úgy érzem, hogy egyre erősebb kötelék fűz a barátnőmhöz, és ezt szeretném a tudtára adni, de nem csak úgy ímmel ámmal, hanem szépen körítve. :D
Az ötlet egy tavalyi paneltetős naplementenézésből jött.
A terv a következő:
-A "fedősztori" az, hogy a panellakó ismerősöm nyulát kell pesztrálni, és elhívtam segíteni.
-A tetőre időközben kicuccolok plédeket, párnákat, egy palac édes vörös vagy rosé bort, házi készítésű kenyérrudat bazsalikommal és sajttal a tésztájában.
-Felkísérem a tetőre, meglepi, elmondom neki az érzéseimet, és várom az ítéletet.
-Ha pozitív a fogadtatás, akkor a továbbiakban beszélgetés, borozgatás a naplemenénél, ha elhúzódik az este (pl. csillagnézés és egyéb dolgok :DD), akkor lehet felkészülök plussz pulcsikkal, plédekkel, hogy ne fázzunk meg.
Szerintetek ez jó tálalása a dolgoknak? Vagy sok? (mert én nem érzem túlzásnak vagy tolakodónak)
Minden építő kritikát és értelmesen megfogalmazott véleményt szívesen várok, homofóbok kíméljenek!
Előre köszi mindenkinek! :)
18/L/L
beszélgettünk, de nem arról. bár hívtam telón is 2x azóta, jó volt hallani a hangját :)
de azóta sem találkoztunk, mert megint elutazott ... :/
hát azt én is :D, de van egy olyan érzésem, hogy hiába várjuk... :/
nagyon köszi a támogatást, aranyos tőled ^.^
Ismerek egy leszbi lánypárt. Nagyon aranyosak együtt. :)
Sőt, ha belegondolok többet is ismerek, de nem tudom, hogyan jöttek össze. Még mindig szerelmes vagy belé?
Nem tudom, lehet nagyot dobbanna a szívem ha legközelebb találkoznék vele, de most így igazából az elmúlt hetekben eltemetődtek az érzelmeim iránta, kikoptak, vagy meg is szűntek, nem tudom... Próbálom terelni a gondolataim, dolgozom, ismerkedek, stb. :)
Én is ismerek, az egyik pont az első legnagyobb crush-om, akinek már több mint fél éve komoly barátnője van... :/
Mondjuk élőben még nem láttam a barátnőjével kettesben, de biztos jól elvannak. Bár én nem tudom elképzelni őket együtt, de ezt valószínűleg már csak az irigység mondja belőlem :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!