Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó 5let, vagy már sok? (leszbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó 5let, vagy már sok? (leszbi téma folytatása)

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__54667..

Szóval a fenti kérdés folytatásaként (akit érdekel az előzmény, elég ha csak a kérdés leírását, és még esetleg a kommenteimet elolvassa):

Nagyon úgy érzem, hogy egyre erősebb kötelék fűz a barátnőmhöz, és ezt szeretném a tudtára adni, de nem csak úgy ímmel ámmal, hanem szépen körítve. :D

Az ötlet egy tavalyi paneltetős naplementenézésből jött.

A terv a következő:

-A "fedősztori" az, hogy a panellakó ismerősöm nyulát kell pesztrálni, és elhívtam segíteni.

-A tetőre időközben kicuccolok plédeket, párnákat, egy palac édes vörös vagy rosé bort, házi készítésű kenyérrudat bazsalikommal és sajttal a tésztájában.

-Felkísérem a tetőre, meglepi, elmondom neki az érzéseimet, és várom az ítéletet.

-Ha pozitív a fogadtatás, akkor a továbbiakban beszélgetés, borozgatás a naplemenénél, ha elhúzódik az este (pl. csillagnézés és egyéb dolgok :DD), akkor lehet felkészülök plussz pulcsikkal, plédekkel, hogy ne fázzunk meg.

Szerintetek ez jó tálalása a dolgoknak? Vagy sok? (mert én nem érzem túlzásnak vagy tolakodónak)

Minden építő kritikát és értelmesen megfogalmazott véleményt szívesen várok, homofóbok kíméljenek!

Előre köszi mindenkinek! :)

18/L/L

2014. jún. 3. 19:22
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon-nagyon aranyos és romantikus az ötlet (és nagyon tetszik a stílusod, az előző kérdésedet is olvastam ;) )! És viszont azért mégis egy kicsit módosítanék a terven. Mármint, szerintem a terv egyszerűen TÖKÉLETES akkor hogyha ő is úgy érez irántad, ahogy szeretnéd, viszont hogyha nem, akkor én az ő helyében elég "sarokba szorítottnak" érezném magamat..... mármint, ott van előkészítve-bekészítve minden, házi készítésű kenyér, bor, plédek: ez egy nagyon intenzív vallomás, és ha nem viszonozza.... Persze lehet hogy nálad máshogy vannak a dolgok, de egyszer én is a nagyon romantikus szerelmi vallomással próbálkoztam, mert nagyon biztos voltam a jelekben, de végül kiderült hogy teljesen félreértelmeztem mindent (jó nem egészen de ez egy hosszú történet) és NAGYON ciki volt ott állni egy filmbe illő romantikus jelenetben úgy hogy a lány azt mondja hogy bocsi de nem tudom miről beszélsz, nekem amúgy is barátnőm van.:S És ami még rosszabb, még a későbbiekben is elég kínos volt a helyzet (mondjuk mi egy osztályba jártunk és egy társaságba tartoztunk), Ő nagyon is emlékezett a bizonyítékára annak hogy mennyire belé vagyok esve, én meg nagyon zavarban éreztem emiatt magamat körülötte mindig és így a "barátság" se nagyon működött már olyan jól mint előtte... Szóval.... szerintem maga az egész nagyon romantikus, de én először mondanám a vallomást, talán még lent a házban, és HA igent mond, mondanám hogy van egy kis meglepetésem a számodra és felvezeted és mittudomén. ;) De ez csak az én véleményem. És amúgy én is elolvadnék ha valaki akibe szerelmes vagyok, ilyet csinálna nekem! Csak ha nem lennék az, utána elég furán érezném magamat...! Remélem tudtam segíteni és majd számolj be mindenről!!! :)
2014. jún. 6. 23:56
 12/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a hasznos tanácsokat! :)

A terv megvalósítása július első hetében lesz valamikor. (Mert elutazik nemsokára.)

A gondnok dologtól nem parázok, mivel tavaly is már voltunk fenn a tetőn haverokkal, és nem lett belőle semmi. :D

A terv annyiban módosul, hogy én is inkább a tető megmutatása előtt vallanék színt (mondjuk indulásnál a lépcsőházban vagy nemtom), mert tényleg lehet tolakodónak veheti, hogy így rárontok a romantikus előkészületekkel.

A bor eperbor lesz, a többi pedig marad. :D

Szóval köszi mindenkinek, akit érdekel a folytatás, az majd júliusban nézzen errefelé. Mindenképpen elmesélem majd, hogy mi volt, akármi is lesz. :)

2014. jún. 11. 20:32
 13/38 anonim ***** válasza:
47%
Úgy legye, szurkolok :)
2014. jún. 11. 22:31
 14/38 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem nagyon édes ötlet. Drukkolok neked!

Amúgy én is olyan bi lány vagyok, akinek komoly kapcsolata csak fiúval volt, de ha lányban találja meg vki a lelki társát, akkor szerintem nem számít, hogy nem leszbikus, persze ha nem csak kalandot keres.

17/L

2014. jún. 14. 21:34
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Szuper! Nagyon várom a beszámolót, és szurkoloook!! :D És szerintem úgy a lépcsőházban tényleg jó. Micsoda mázlista a lány!!:) (#11-es voltam ;) )
2014. jún. 23. 12:06
 16/38 A kérdező kommentje:

Na azt büdös rézfánfütyülő rézangyalát :@@ (automata trágárságszűrő? >.<)... Most szólt a panelházban lakó haverom, hogy lehet, sőt, nagy valószínűséggel költöznek...

Szóval borul minden, a fedősztori és a helyszín is, meg ha nem találok más szép magaslati helyet ahol lehet piknikezni, akkor a program és a naplemente is...

Szóval mindenki, aki idáig szurkolt és szorított, légyszi segítsetek valami új terv farigcsálásában! :)

Idáig az első használható ötlet ami eszembe jutott, az a Kopaszi gát, csak ott meg ha piknikezünk, akkor azt előre el kellene mondanom, vagy ha előbb kipakolok, akkor kell egy őrszem, aki figyel a cuccaimra, amíg odakísérem.

Kérlek titeket, segítsetek valami romantikus helyszínötlettel! :) Köszi!

2014. jún. 25. 20:13
 17/38 Gyémántlány ***** válasza:

Felmehetnétek a Citadellára is.

Éjszaka a város nagyon romantikus, és szép látvány, ki ne értékelne egy ilyen esti sétát?

És jó sok fa is van, meg padok, úgyhogy lehet eldugott zugokat is keresni, tudtok kettesben lenni. Szóval szerintem ez szuperromantikus, és nagyon fogja értékelni a lány :)

2014. jún. 25. 20:42
 18/38 A kérdező kommentje:
és akkor mi legyen a keretsztori? szóval ajj, nemtudom, remélem ma este megálmodom >.< :D mint ahogy a panelpiknik ötletét is :DD
2014. jún. 25. 20:48
 19/38 A kérdező kommentje:
Na, lehet megvan a megoldás. Széchenyi-hegy, oda felvisz a fogas is. De ha bárkinek bármi ötlete van még, akkor azt örömmel várom, és köszi az eddigieket! :)
2014. jún. 25. 20:59
 20/38 A kérdező kommentje:

Na, jól megszivattak >.< bocs, de sztornó az előző pár komment, haverom ismerőse trollkodott be, szóval minden okés a panellal, marad az eredeti terv ^^

azért irkáltam ide is eszeveszetten, mert beparáztam, hogy most mi lesz, de most már megnyugodtam :DD

2014. jún. 25. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!