Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen témákat kedvelnek a mai 16 éves lányok?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon megtetszett, és elhívtam randizni, de nem vagyok egy nagy beszédmágus és attól félek hogy ellaposodna a hangulat úgyhogy azt szeretném tudni hogy milyen témák azok amiröl szívesen beszélnek illetve melyek azok amiket kerülnöm kell. 16/f2014. márc. 23. 07:49
1/4 anonim válasza:
a lényeg, hogy beszélj valamiről.
teljesen mindegy, hogy miről csak beszélj.
ennyi a lényege, kerüld el a csendeket.
és nem lesz gond.
2/4 anonim válasza:
Kerüld a sex témát, vagy azt amitől rossz kedve lesz! :) beszepjetek róla! :D
4/4 anonim válasza:
Ez nagyban függ attól, hogy milyen a lány.
Én pl. 16 éves lányként az autóversenyeket, Forma-1-et szeretem, és focizok egy lánycsapatban. :D Nem hinném, hogy ezzel tipikus 16 éves lány vagyok, de én pl. ezekről szeretek beszélgetni. Meg a könyvekről, utazásról, más kultúrákról.
A barátnőim szeretnek a divatról beszélni, de ha te nem értesz hozzá akkor nincs sok értelme hogy szóba hozd. :D Meg szeretik a filmeket, könyveket, netes játékokat, TV műsorokat, bulizni... De gondolom úgyis megkérdezed majd, miket szeret csinálni, és majd ahhoz alakítod a beszélgetést.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!