Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó 5let, vagy már sok? (leszbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó 5let, vagy már sok? (leszbi téma folytatása)

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__54667..

Szóval a fenti kérdés folytatásaként (akit érdekel az előzmény, elég ha csak a kérdés leírását, és még esetleg a kommenteimet elolvassa):

Nagyon úgy érzem, hogy egyre erősebb kötelék fűz a barátnőmhöz, és ezt szeretném a tudtára adni, de nem csak úgy ímmel ámmal, hanem szépen körítve. :D

Az ötlet egy tavalyi paneltetős naplementenézésből jött.

A terv a következő:

-A "fedősztori" az, hogy a panellakó ismerősöm nyulát kell pesztrálni, és elhívtam segíteni.

-A tetőre időközben kicuccolok plédeket, párnákat, egy palac édes vörös vagy rosé bort, házi készítésű kenyérrudat bazsalikommal és sajttal a tésztájában.

-Felkísérem a tetőre, meglepi, elmondom neki az érzéseimet, és várom az ítéletet.

-Ha pozitív a fogadtatás, akkor a továbbiakban beszélgetés, borozgatás a naplemenénél, ha elhúzódik az este (pl. csillagnézés és egyéb dolgok :DD), akkor lehet felkészülök plussz pulcsikkal, plédekkel, hogy ne fázzunk meg.

Szerintetek ez jó tálalása a dolgoknak? Vagy sok? (mert én nem érzem túlzásnak vagy tolakodónak)

Minden építő kritikát és értelmesen megfogalmazott véleményt szívesen várok, homofóbok kíméljenek!

Előre köszi mindenkinek! :)

18/L/L

2014. jún. 3. 19:22
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Én leszbikus is vagyok, és a nyuszikat is imádom, tehát engem biztos levennél a lábamról ezzel a programmal!
2014. jún. 25. 21:43
 22/38 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok. :)
2014. jún. 27. 23:04
 23/38 anonim ***** válasza:
Szerintem is tökéletes 5let:D
2014. jún. 27. 23:17
 24/38 anonim ***** válasza:
Van új fejlemény?
2014. júl. 17. 15:24
 25/38 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Igen, van fejlemény, méghozzá az, hogy a sok szervezkedésem és igyekezetem ellenére mégsem ér rá aznap (19.), pedig előzőleg azt mondat hogy jó... Úgy hogy már vagy 3-4 hónapja nem láttuk egymást, és ennyivel elintézi, hogy most más dolga van...

A bort már megvettem, majd valamilyen más alkalomhoz biztos jó lesz.

Szóval letettem róla, hogy ez össze fog jönni, majd talán egyszer X év múlva még jót nevetünk ezen...

Sajnálom, és köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat, a drukkolást! :)

Mindenkinek további szép napot és nyarat kívánok!

2014. júl. 17. 20:43
 26/38 anonim ***** válasza:
Szia, megint a #11 és #15-ös vagyok :) Sajnálom hogy nem ért rá!! :( Beszéltetek azóta? Lehet hogy valami nagyon fontos dolga volt, vagy tényleg nagyon rossz napja, és ne feledd ő nem tudta hogy valami nagy dolog készülődik, azt hitte csak nyuszipesztrálásról van szó! Lehet hogy megérné még egyszer megpróbálni? Ez nem egy költői kérdés, én sem tudom rá a választ, nem ismerlek titeket, csak nekem mindig úgy tűnt hogy nagyon szereted őt és annyi mindent megtettél már érte, hogy igazán rossz lenne ha csak azért nem jönnétek össze mert miközben te a gyertyákat készítetted elő, ő épp menstruált és otthon haldoklott súlyos világfájdalommal... ;) [ Válaszolj nyugodtan priviben ha az úgy jobb neked!:) ]
2014. júl. 19. 01:37
 27/38 anonim ***** válasza:
És akkor most már nem is próbálkozol tovább?
2014. júl. 20. 15:18
 28/38 A kérdező kommentje:

Most egy darabig biztos hanyagolom a témát, de ha legközelebb találkozunk (aug. elején van szülinapja), akkor meglátom hogy mégis pontosan mi van köztünk, és van-e esélyem, mert most eléggé elkente a kedvem ez az egész.

Kedves #5 és #11-es hozzászóló a mostani kommented, főleg a vége :D.

Remélem nincs itt végérvényesen vége a dolgoknak, mert amúgy nem szeretem kevésbé, csak elcsüggedtem. Ballagás és Érettségi óta szeretnék már beszélni vele, de tudtam hogy sűrűek a napjai akkortájt, nem akartam bekavarni neki. Most nyáron is alig van otthon, de majd meglátom hogy mikor hogy meg mit tehetek az ügy érdekében. ;)

2014. júl. 20. 18:19
 29/38 anonim ***** válasza:

(megint én vagyok. #11, 15, 28, gyűlik rendesen ;) )

:) Milyen figyelmes vagy!! Mármint hogy a ballagást meg az érettségi is tekintettel voltál, pedig tudom milyen nehéz ilyenkor várni, főleg hogyha tudod hogy nyáron is alig lesz elérhető... ha összejön a dolog, ő lesz a legszerencsésebb lány a világon!! ;) Teljesen megérthető, hogy kicsit ... "belefásultál" már a várakozásba... Fel a fejjel! Szorítok nektek :)

2014. júl. 21. 00:25
 30/38 anonim ***** válasza:
izé, #26. Na de úgyis tudod gondolom ;)
2014. júl. 21. 00:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!