Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ugye ez jót jelent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ugye ez jót jelent?

Figyelt kérdés

Szal alakul egy lánnyal a kapcsolatunk, aztán eddig ahogy megismertem full határozott, magabiztos lány volt,meg mások is ezt mondták de most már főleg ha velem van azt veszem észre h olyan mint egy kislány inkább,pedig már nem 16 éves egészen pontosan 26.

Meg ki van teljesen virulva.

2009. dec. 30. 22:28
 1/6 anonim ***** válasza:
A szerelem minden bolondságra képesség tesz.
2009. dec. 30. 22:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Ő ilyen,és ezt el kell fogadni.

Minthogy mások is elfogadják azt,hogy ez neked nem tetszik.

Ő így érzi jól magát,és ha nem tudtok ezen közös nevezőre jutni,akkor a kapcsolatnak semmi értelme.Miért ne lehetne kivirulva,hiszen még fiatal?(:

2009. dec. 30. 22:36
 3/6 A kérdező kommentje:
És szerinted ez megijeszhet egy nőt? h bevállaljon egy komoly kapcsolatot?aki iránt így érez?
2009. dec. 30. 22:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Kedves 2. hozzászóló, szerintem Te valamit nagyon félreértettél:)
2009. dec. 30. 22:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy 26 éve nőt miért ijesztene meg egy komoly kapcsolat? Inkább szerintem arra vágyik. Jó nem házasság és gyerek egyből, de van olyan 26 éves aki már erre vágyik.
2009. dec. 30. 22:55
 6/6 A kérdező kommentje:

öööö ez nem az a kategória:D

Őt inkább az vonzza h hétvégén hová megyünk bulizni:D

2009. dec. 30. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!