Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn hogyan lehet összejönni másokkal? Mert szerintem ez 1000 ből 1 szindróma.
Figyelt kérdés
Mondom ezt úgy, hogy eddig 32 beszélgetésből csak 1 randim volt (12 el sem jött, pedig mondták a randit)az is megbukott. Ismerősöknek sem jön össze szinte semmi, a lányok 95%-a vissza sem ír nekik, ha netán van is randi, furák ott a lányok, nem érdeklődőek. 25-30 közötti szingli ismerőseimről van szó. Anyám sajnos özvegy, ő is fent van ilyen oldalon, mert nem tud élőben kapcsolatot létesíteni (7 től este 6 ig melózik, és kicsi a falu, ahol lakik, nincs komoly férfi). Ő is próbál randit egy-két 50 es férfitől kieszközölni, de mindegyik fiatalabbra, 30 as nőkre vágyik. A többi meg alkoholista, komolytalan szexorientált tuskó. Nem tudom, hogy sikerül-t e már itt valakinek összejönnie társkeresőn, de az valamit nagyon tudhat, mert ez tényleg 1000 ből 1 szindróma (ismerek 3 embert, aki ott talált párt, de a másik 300 meg hiába próbálkozik évek óta ott), és az itt köttetett kapcsolatok 90%-a is hamar véget ér tudomásom szerint. Komolytalan, aki erre vetemedik?2014. máj. 28. 17:22
11/13 A kérdező kommentje:
Ott is csak a kivált képen szép embereknek van sanszuk szerintem, mint az élet minden területén. Nem jó ez.
2014. máj. 29. 14:28
12/13 anonim válasza:
Véletlen, ugyanaz mint az élet. Azért mert felregisztrál pár 100 ember egy oldalra, az még nem jelenti, hogy 10 per alatt megtalálod azt, akivel le élheted az életedet.
13/13 anonim válasza:
3. hozzászoló vagyok. Igaz, nekünk sikerült, de az tévedésben van, hogy ott a csajoknak csak úgy napi 20 levél megy.
Nekem a párom írt legelőször, pedig már több hónapja fent voltam... Valószínű ennek az az oka szerintem, hogy nem egy köldökig dekoltált ruha volt rajtam a fotón...
Nem vagyok se csúnya se kövér, csak egy szerény csaj.
De ez csak az Én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!