Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresőn hogyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn hogyan lehet összejönni másokkal? Mert szerintem ez 1000 ből 1 szindróma.

Figyelt kérdés
Mondom ezt úgy, hogy eddig 32 beszélgetésből csak 1 randim volt (12 el sem jött, pedig mondták a randit)az is megbukott. Ismerősöknek sem jön össze szinte semmi, a lányok 95%-a vissza sem ír nekik, ha netán van is randi, furák ott a lányok, nem érdeklődőek. 25-30 közötti szingli ismerőseimről van szó. Anyám sajnos özvegy, ő is fent van ilyen oldalon, mert nem tud élőben kapcsolatot létesíteni (7 től este 6 ig melózik, és kicsi a falu, ahol lakik, nincs komoly férfi). Ő is próbál randit egy-két 50 es férfitől kieszközölni, de mindegyik fiatalabbra, 30 as nőkre vágyik. A többi meg alkoholista, komolytalan szexorientált tuskó. Nem tudom, hogy sikerül-t e már itt valakinek összejönnie társkeresőn, de az valamit nagyon tudhat, mert ez tényleg 1000 ből 1 szindróma (ismerek 3 embert, aki ott talált párt, de a másik 300 meg hiába próbálkozik évek óta ott), és az itt köttetett kapcsolatok 90%-a is hamar véget ér tudomásom szerint. Komolytalan, aki erre vetemedik?
2014. máj. 28. 17:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ott is csak a kivált képen szép embereknek van sanszuk szerintem, mint az élet minden területén. Nem jó ez.
2014. máj. 29. 14:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Véletlen, ugyanaz mint az élet. Azért mert felregisztrál pár 100 ember egy oldalra, az még nem jelenti, hogy 10 per alatt megtalálod azt, akivel le élheted az életedet.
2014. máj. 29. 15:53
 13/13 anonim ***** válasza:

3. hozzászoló vagyok. Igaz, nekünk sikerült, de az tévedésben van, hogy ott a csajoknak csak úgy napi 20 levél megy.

Nekem a párom írt legelőször, pedig már több hónapja fent voltam... Valószínű ennek az az oka szerintem, hogy nem egy köldökig dekoltált ruha volt rajtam a fotón...

Nem vagyok se csúnya se kövér, csak egy szerény csaj.

De ez csak az Én véleményem.

2014. máj. 29. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!