Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nők vannak társkeresőn?
Vannak olyan nők, akik kedvesek, aranyosak, keresik a párjukat, de sosem mennének fel társkeresőre.
És vannak a társkeresős hölgyek, 90%-ka nem szokott reagálni, bármilyen kedveset és aranyosat irok. Pedig kitöltött adatlapjuk, képeik vannak, tehát elvileg "céllal" jöttek oda...
vagy milyen nő fajta jár ilyen társkeresőkre?
Nekem jó tapasztalatom van 4 évvel ezelőttről. Ilyen társkeresőn ismertem meg a feleségem. Pont az esetem. Elég magas hozzám, természetes szőke, világoskék szemű, okos, kedves, hűséges, van személyisége, minden megvan benne, amit én egy nőben kerestem.
Én azt sem tapasztaltam amit mostanában lehet olvasni, hogy a nők nem válaszolnak... akkoriban 5 lánynak írtam és hárman válaszoltak is. Közülük választottam azt az egyet akivel végül találkoztam, összejöttem, majd elvettem. 24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!