Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresőn hogyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn hogyan lehet összejönni másokkal? Mert szerintem ez 1000 ből 1 szindróma.

Figyelt kérdés
Mondom ezt úgy, hogy eddig 32 beszélgetésből csak 1 randim volt (12 el sem jött, pedig mondták a randit)az is megbukott. Ismerősöknek sem jön össze szinte semmi, a lányok 95%-a vissza sem ír nekik, ha netán van is randi, furák ott a lányok, nem érdeklődőek. 25-30 közötti szingli ismerőseimről van szó. Anyám sajnos özvegy, ő is fent van ilyen oldalon, mert nem tud élőben kapcsolatot létesíteni (7 től este 6 ig melózik, és kicsi a falu, ahol lakik, nincs komoly férfi). Ő is próbál randit egy-két 50 es férfitől kieszközölni, de mindegyik fiatalabbra, 30 as nőkre vágyik. A többi meg alkoholista, komolytalan szexorientált tuskó. Nem tudom, hogy sikerül-t e már itt valakinek összejönnie társkeresőn, de az valamit nagyon tudhat, mert ez tényleg 1000 ből 1 szindróma (ismerek 3 embert, aki ott talált párt, de a másik 300 meg hiába próbálkozik évek óta ott), és az itt köttetett kapcsolatok 90%-a is hamar véget ér tudomásom szerint. Komolytalan, aki erre vetemedik?
2014. máj. 28. 17:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én több házasságról is tudok a környezetemben, ami netes társkeresésből indult és már tizenéve tart.

Én is ismerkedtem már így és valóban ezerből egy. Tehát sokat kell kezdeményezni, tudni kell szelektálni (nem kell mindenkivel randizni, csak akivel már kialakult valamiféle közös hullámhossz, és még akkor sem biztos, hogy élőben is meglesz!). Szóval sok-sok próbálkozással, kezdeményezéssel, önismeret, emberismeret kérdése...

2014. máj. 28. 17:33
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát ne tudom kedves első, nagyon szkeptikus vagyok. Ez úgy hangzik, hogy több emberről tudsz, ismersz, aki megnyerte a lottó 5 öst.
2014. máj. 28. 17:34
 3/13 anonim ***** válasza:
Én is már 7. éve fent vagyok társkeresőkön de egy kezemen meg tudom számolni hány választ kaptam és szinte mind elutasítás. Még senkit sem találtam akivel találkoztam volna, vagy hosszasan beszélgettem. Erről ennyit! Minden nő komolytalan szerintem aki ott van fent.
 4/13 anonim ***** válasza:

Mi társkeresőn ismerkedtünk meg, 5 évvel ezelőtt, azóta is együtt vagyunk, hamarosan esküvő is lesz :) Egyébként Én akkor 19 ő 23 volt.

Mondjuk egyikünk se társkeresés, csak ismerkedés miatt regizett, de így alakult. Szóval nem lehetetlen.

5/13 anonim ***** válasza:

Szerintem pont ez a titok: ismerkedni kell és nem görcsösen társat keresni. Én sem válaszolok olyannak, akin azt érzem, hogy "jaj, csak legyen már valakim..."

Legyen csak tét nélküli ismerkedés, barátkozás, és ha megvan a közös hullámhossz, akkor lehet több is. De mindenkinek így kéne szerintem belevágni, sokkal hatékonyabb...

2014. máj. 28. 17:38
 6/13 A kérdező kommentje:
Az tény, hogy volt már ott olyan nővel dolgom, aki a picit szőrös mellkasomat, lábamat, karomat (tényleg nem gorilla) sem bírta elviselni, nézésre sem (pedig sportos), mert nem bírja a szőrt. Mindezt 30 évesen, persze azóta is fent van és nincs senkije. Volt olyan is, aki szó szerint mindenért megsértődött, ha azt mondtam, hogy csinos akkor is, ha azt mondtam kedve, akkor is, ha kicsit kérdően néztem akkor is, ha kimentem wcre akkor is, ha a légy zümmögött akkor is. Mindig, szó szerint. Volt láncdohányos, volt minden este mással ágyba bújós. Ha megnézem az a kb 30 lány, akkor 28 fura volt. A másik kettő, akinek helyén volt az értékrendje, az meg viccből regizett és önbizalmat akart ott növeszteni.
2014. máj. 28. 17:41
 7/13 A kérdező kommentje:
Csak egyet mondok, egy csaj, akinek egy nap 20 an írnak, az ezt simán felfoghatja lazán, mert holnap másik 20 pasi fog neki írni. De egy srác, akiért nem kapkodnak a nők és végre talál egyet, akivel minden klappolhat akár, az nem tud szerintem (ép eszű) úgy viszonyulni ehhez, hogy na hülyéskedjük, komolytalankodjuk, poénkodjuk el az egészet, mert nem tudhatja, hogy hány hónap, vagy inkább év (bizony)múlva fog neki majd újra visszaírni egy neki tetsző, kedves, értelmes lány. Ez ugye a fiúk többségének esete a társkeresőkön.
2014. máj. 28. 17:46
 8/13 anonim ***** válasza:

Én is társkeresőn ismertem meg a párom, másfél éve együtt vagyunk. :)

De nekem rengeteg ismerősöm van, akinek onnan lett párja.

Nem lehetetlen, csak nem szabad görcsösen keresni.

2014. máj. 28. 18:40
 9/13 A kérdező kommentje:
Még a végén kiderül, hogy mindenki onnan ismerte meg a párját, vagyis mindenki megnyerte a lottó 5 öst. Szép.
2014. máj. 28. 18:56
 10/13 anonim ***** válasza:
6 évig voltam társkeresőn, sikertelenül. Pár randi... de semmi több.
2014. máj. 29. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!