Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van esetleg valakinek tapaszta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esetleg valakinek tapasztalata szünet kérés témában?

Figyelt kérdés

9 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, ő 17 én 24 éves vagyok, az életemnél is jobban szeretem őt és úgygondolom ő is szeret engem, a kapcsolat elején nagyon jó volt minden, de az utóbbi 3 hónapban neki és nekem is rengeteg minden összejött evégett nagyon sokat veszekedtünk és nemtudtunk ezen változtatni pedig probáltuk megbeszélni, de ugy nem ment.

Ezért ő úgy kért engem, hogy tartsunk szünetet és abban bízik, hogy egy-két hét egymás nélkül eltöltött idő helyre fogja hozni a problémákat, mert rádöbennünk, hogy nemtudunk egymás nélkül lenni, azt mondta, hogy higyjem el neki, hogy senki másra nincs szüksége és ha szétmennénk se kéne neki senki más, mert első nagy szerelem az életében, de most muszáj megpróbálni ezt a szünet dolgot, mert szerinte rengeteget fog segíteni .. de én olyant is hallottam a barátnőjétől ,hogy érezni akarja azt, hogy hiányzom neki, hogy velem mit veszíthet vagy hogy azt érezni akarja, hogy velem akar lenni őszintén szívből és ezek a kijelentések nagyon lesokkoltak, mert szörnyen szenvedek nélküle egyszerűen nembírom, komolyan aludni nemtudok .. görcsben van a gyomrom egész álló nap, lekötni ennél jobban nemtudom magam, mert igy is két munkahelyen melózok...

Nemtudom esetleg valami tapasztalat, akármi ?

Mégegyszer leszögezném azt, hogy attól nem félek, hogy megcsalna vagy valaki más van, mert tudom, hogy szeret és épp ezért kérte ezt a szünetet, és hallottam, hogy nagyon szenved ő is ...

2014. máj. 28. 16:20
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen. Mondjuk az én exem már a "szünet" előtt is megcsalt, de akkor indult be igazán, amikor kitalálta, hogy szüneteljünk (szerintem ezért is kérte a szünetet, hogy ne legyen bűntudata annyira). Ezek alapján igazából értelmetlennek érzem a kapcsolatotokat.

Ha ilyen rövid idő után már ennyire sokat veszekedtek és szünet kell, akkor ez később csak rosszabb lesz.

Nálunk is csak két és fél év után fajult el idáig a helyzet...

2014. máj. 28. 16:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Tartsunk szünetet = vége
2014. máj. 28. 16:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Volt egy lány, akivel még nem jártunk, de már alakulgatott a dolog. Megtudtam, hogy mellettem másokkal is kavar. Én is szünetet kértem tőle, de többet nem kerestem!
2014. máj. 28. 16:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Én akkor akartam szünetet, amikor már tudtam, hogy vége, csak fokozatosan akartam adagolni a pasimnak. Az volt a lényege, hogy eltávolodjunk egymástól. Ha vkivel együtt akarsz lenni, akkor semmi értelme szünetelni. Nem lesz semmi pozitív hatása.
2014. máj. 28. 16:39
 5/9 A kérdező kommentje:
azt azért hozzátenném, hogy visszahallotta a barátnőm, hogy én nem szeretnék szünetet és valószínű ki fogom rakni őt, erre pedig nagyon elszomorodott, mert hogy ő nem akar elveszteni, csak tényleg kell egy kis idő, hogy tisztázza magában, hogyan lehetne megszüntetni ezt a sok veszekedést ...
2014. máj. 28. 16:43
 6/9 bölény25 ***** válasza:
Elhiszem hogy szereted de 1-2 hét egymás nélkül még nem a világ...ne dramatizáld túl.Előtte is volt életed és utána is!Am lehet tényleg jót tesz egy kis szünet...lehet lenyugszotok kicsit és jobban átlátjátok a helyzetet.Ne légy türelmetlen.
2014. máj. 28. 16:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Egyetértek az utolsó hozzászólóval. Persze sokszor a szünet egy kapcsolat végét jelenti, nekem is volt hasonló helyzet egy régebbi párkapcsolatomban, az alap koncepció az volt, hogy elmondtam a bajomat, utána szünetet tartottunk, és megnéztük mi változik...de semmi. Tehát a szünet később szakításba torkollt.

Viszont ha tényleg szeretitek egymást, bár egy első nagy szerelem, akkor is "csak" egy első, de ebben nem ítélkezhetek, akkor a szünet tényleg jó arra, hogy rendeződjenek a dolgok...ha a kapcsolatomban én is olyan helyzetben vagyok, hogy valami nagyon nem megy, vagy összejön sok munka, dolog, akkor legszívesebben pause gombot nyomnék, hogy legalább azt ne bántsam, akit nagyon szeretek...de ő van mellettem, így elkerülhetetlen, ha egy feszültebb nap után nem mosolygunk mindig egymásra.

Ha letelik az idő, akkor majd meglátod, hogy alakulnak a dolgok, addig kapcsold ki picit magad, legyél a barátaiddal, ne azon kattogj, hogy épp mit csinál, mert ebbe fogsz belebolondulni, és ez fogja felemészteni a kapcsolatot.

2014. máj. 28. 19:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Az utolso ket hozzaszolast hasznosnak talalom es igen valoban az a helyzet, hogy rengeteg gond osszejott mindkettonknek es ezt egymason vezettuk le .. Tanultam belole es szerintem o is fog ebbol tanulni mert belattuk, hogy szeretjuk, imadjuk egymast es az ha marjuk egymast az nem jo ezert kert szunetet hogy rendezodjenek a dolgok es nagyon szeretnem hinni, hogy mukodni is fog a dolog, nagyon remelem, mert ezen kivul mindem teljesen rendben van velunk csak ezt kell megoldanunk hogy ne marjuk egymast es ugyerzem ez segiteni fog
2014. máj. 28. 19:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben igazatok van, kell egy kis levegő. Ezt kb. azzal a helyzettel tudnám összehasonlítani, amikor veszekedés után az ember sétál, kiszellőzteti a fejét. Hiába mondják azt, hogy egy kapcsolatban mindent együtt kell megoldani, vannak olyan dolgok, amiket a feleknek külön-külön kell megoldaniuk, hogy jobb legyen. Nem tartom rossz dolognak a szünetet, csak akkor tényleg koncentrálj te is magadra, ne ezen őrlődj...gondolkozz azon, hol tart a kapcsolatotok, mi a fontos a másikban, és hogyan lehetne jobb...így biztosan hasznosan telnek majd a külön töltött napok.
2014. máj. 28. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!