Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,30 alatti nők. Mennyi az a bér, hogy ha azalatt
keres egy pasi, akkor nem jöttök össze vele, vagy ha
együtt vagytok, akkor, , bottal kergetitek el a háztól,
lakástól"? Nettóban.
Nincs konkrétan ilyen összeg,de olyan hozzáállás van.Mondjuk ha valaki tróger.Értem ez alatt,hogy eljár melózni,megkeres havi x ezer forintot,de nem haza viszi,hanem elissza a kocsmában.Az ilyen embertől nem várhatom,hogy mikor otthon üvölt majd a pelenkás gyereke,eltartsa,meg még engem is segítsen.Ilyen emberre nem lehet építeni.Ugyanakkor van olyan pasi,aki keres teszem azt minimálbérnyi összeget,de a barátnője,felesége,családja a mindene,és rendes ember.Az ilyet becsülöm,párnak is elfogadnám,függetlenül attól,mennyit keres.Bár nekem már van párom.Nem gazdag,ahogy én sem,de nagyon szeretjük egymást.
2014. máj. 25. 19:35
2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem 100 nőből egy az, aki bizonyos kor felett (teszem fel 23-24-25 évesen vége az egyetemnek) elfogadna egy minimálbéres, nettó 75 ezres srácot maga mellé.
Annyi, hogyha elmegyünk nyaralni, vagy beülünk egy jobb étterembe, akkor tudja fizetni a saját részét. Nem számít, hogy keveset keres, ha látom, hogy tart valahova az élete. Volt, hogy magamra vállaltam, hogy mindent én fizetek egy kapcsolatban, aminek az lett a vége, hogy rendszeresen meglopott, és ráfogta a barátaimra...ebből kiindulva egy szegény srácnak már nem adnék esélyt. Bocsánat.
2014. máj. 25. 19:39
4/9 A kérdező kommentje:
Még azokról a sok-sok tízezer, sőt szerintem 100 ezer emberről nem is beszéltem itthon, akik nemhogy 75 ezret, de 47 (ugye ebből kiválóan meg lehet élni, meg az erkélyes kecskét tartani)ezret keresnek, vagy netán megint más tízezrek meg munkanélküliek. Ők egyedül ,,döglösnek" (bocsi, kemény volt, de sok nő nem veszi őket emberszámba) meg?
5/9 A kérdező kommentje:
3. Tudom, hogy szegény srácnak (szerencsére nem vagyok az) nem adtok esélyt, rengeteg haverom van 30 felett kevés bérrel, mind szinglik. Úgyhogy semmi rosszat nem mondtál, csak az igazat.
Hát kedves kérdező, az én párom havi 80-90-et keres. És nekem nem az a legnagyobb problémám, hogy mennyi a fizetése - ahogy szerintem a többi nőnél se ennek kéne elsődleges szempontnak lenni -. Én még egyetemre járok. Ha pedig befejezem, együtt akarunk kimenni pár évre külföldre, hogy kifizethessük a tartozásokat, és legyen valami indulótőkénk a közös életünkhöz.
Egyébként azon az állásponton vagyok, mint az 1. válaszoló
2014. máj. 25. 19:45
7/9 A kérdező kommentje:
Ha te is hozzáteszel az egyetem melletti kiegészítő kereseted (nálunk mindenki dolgozott mellette éjszaka), akkor még el is éldegéltek 2-3 évig. Aztán 25 felett mehettek ki.
Szerintem ez nem minimum összeg,hanem a lényeg,hogy lássák,hogy tele vagy zsével,közvetve kell a zsé,tehát pénz ahhoz kell,hogy öltözködj,hogy felépítsd magadat,edzhess ilyenek,mehess ahova csak aakrsz,tartalmas életed legyen.
Erre viszont rengeteg ell.
2014. máj. 25. 20:19
Amikor a férjemmel összejöttünk, egyikünk se keresett egy forintot se, mert iskolába jártunk. Szóval nem a pénzéért kellett...
Most se keressük magunkat halálra. 120 körül keres, én 70-et. De akkor is vele lennék ha ugyanannyit keresne mint én.
Viszont sose választottam volna olyan pasit aki nem hajlandó dolgozni, és elvárja hogy eltartsák.
2014. máj. 26. 19:04
Kapcsolódó kérdések: