Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 31 éves nö azt mondja komoly kapcsolatot keres de ami alakaul az is meg felel?
Figyelt kérdés
31 Éves anyukával ismerkedtem. Meg kérdeztem milyen kapcsoaltot keres azt modta elsö sorba komolyan ,de ami alakul..Ezek szerint benne lene a laza kapcsiba is csak ne makarja le irni konkrétan hogy kefélne ?2014. máj. 24. 12:26
1/3 anonim válasza:
Nem, ez azt jelenti, hogy tényleg szeretne egy komoly kapcsolatot, de már nem nagyon reménykedik.
2/3 anonim válasza:
Én is úgy értelmezném, hogy benne lenne mindkettőben (komoly is, laza is).
3/3 A kérdező kommentje:
Én csak atol tartok talizok vele és akkor már csak a komoly kapcsolatot akarja majd..mindegy ma ki derül...
2014. máj. 24. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!