Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar minden nő komoly kapcsolatot?
Nem minden nő akar komoly kapcsolatot. Fiatal koromban én sem...
Aztán eljön az a pont, amikor győz a bekódolt genetika, az anyaságra való ösztön, az ezt megelőző ideális apakeresés. Többnyire tudat alatt, de ez vezérli a nők egy részét előbb-utóbb.
De azért itt is vannak kivételek.
Két lehetőség van.
1.: Tényleg komoly kapcsolatot akarnak, mert rájöttek, hogy a diszkóban cumizásból max. 1-2 ital árát tudják előteremteni, a komoly kapcsolattal meg egy életre megalapozhatják a jómódot, ha a megfelelő férfit választják.
2.: Eszük ágában sincs komoly kapcsolatot kialakítani, csak nem jössz be nekik, ezért a "húzzámáinnet" helyett ezt a visszafogottabb lekoptató szöveget használják.
Egyetértek az elsővel.
Már bocsánat (a komoly kapcsolatot keresők és a magam nevében), hogy csak komoly kapcsolat jöhet szóba.
Nem értem alapból, hogy mi a jó a laza szexkapcsolatban, vagy a kalandban, persze mindenkinek más a jó.
De meglehet, hogy csak nem akartak veled tovább menni.. ezért gyors beadtak egy szöveget, amivel lekopsz visszautasítás nélkül.
Nem akar minden nő.
A saját magam nevében viszont annyit tudok mondani, hogy én már tizenévesen is komolyat akartam, mert egyszerűen ilyen a természetem, ezt igényelem. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!