Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért akar minden nő komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar minden nő komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Szinte lehetetlen manapság már olyan csajt találni szórakozóhelyeken aki szintét csak egy kiadós szexet akar. Az összes csaj max egy csókot, kis tipitapit enged, de már elkezdeni spamolni hogy ő csak komoly kapcsolatot keres. 100-ból 99 ilyen csaj.
2014. ápr. 3. 19:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Aztán meg az a baj, hogy sok a r*banc... nem lehet rajtatok elmenni. -.-'
2014. ápr. 3. 19:23
 2/11 anonim ***** válasza:
6%
Hazudnak...
2014. ápr. 3. 19:24
 3/11 anonim ***** válasza:
A legtöbben csak szexszelni akarnak, komoly kapcsolat álarca mögé rejtve ezen vágyaikat. Inkább nehéz találni olyan lányt, aki megbízható és lehet alapozni vele valamire is.
2014. ápr. 3. 19:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Remek vicc volt.
2014. ápr. 3. 19:27
 5/11 anonim ***** válasza:
95%

Nem minden nő akar komoly kapcsolatot. Fiatal koromban én sem...

Aztán eljön az a pont, amikor győz a bekódolt genetika, az anyaságra való ösztön, az ezt megelőző ideális apakeresés. Többnyire tudat alatt, de ez vezérli a nők egy részét előbb-utóbb.

De azért itt is vannak kivételek.

2014. ápr. 3. 19:27
 6/11 A kérdező kommentje:
23 vagyok és korombeliekkel ismerkedem. Amikor tiniharcos voltam akkor sokkal bevállalósabbak voltak a csajok.
2014. ápr. 3. 19:30
 7/11 anonim ***** válasza:

Két lehetőség van.

1.: Tényleg komoly kapcsolatot akarnak, mert rájöttek, hogy a diszkóban cumizásból max. 1-2 ital árát tudják előteremteni, a komoly kapcsolattal meg egy életre megalapozhatják a jómódot, ha a megfelelő férfit választják.

2.: Eszük ágában sincs komoly kapcsolatot kialakítani, csak nem jössz be nekik, ezért a "húzzámáinnet" helyett ezt a visszafogottabb lekoptató szöveget használják.

2014. ápr. 3. 19:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem tetszel nekik, és ezzel ráznak le.
2014. ápr. 3. 19:35
 9/11 anonim ***** válasza:

Egyetértek az elsővel.

Már bocsánat (a komoly kapcsolatot keresők és a magam nevében), hogy csak komoly kapcsolat jöhet szóba.

Nem értem alapból, hogy mi a jó a laza szexkapcsolatban, vagy a kalandban, persze mindenkinek más a jó.

De meglehet, hogy csak nem akartak veled tovább menni.. ezért gyors beadtak egy szöveget, amivel lekopsz visszautasítás nélkül.

2014. ápr. 3. 19:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem akar minden nő.

A saját magam nevében viszont annyit tudok mondani, hogy én már tizenévesen is komolyat akartam, mert egyszerűen ilyen a természetem, ezt igényelem. Ennyi.

2014. ápr. 3. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!