Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják, a mai lányok (20-25) felületesek, pénzéhesek, én miért nem tapasztaltam még ezt?
persze, voltak kiugró esetek (kicsit sem szép volt a lány, buliban ismertem, egyszer ráirtam, hogy "bocsi téged láttalak a tömött buszon?" és nem jött válasz sose
A társkeresőket most ne emlitsük, más világ, nagyon sok lány csak azért jön, hogy egót épitsen (épitsék csak, úgysem kapják meg senkitől sem a való életben, hö hö)
De én a mostaniakban (20-25) nem látom ezeket. Miért is lennének elrontva? Nekik nem volt valóvilág, okostelefon, mittomén.
Kissé téves a feltételezés miszerint 'nekik nem volt valóvilág,okos telefon,stb'.Sok faktor befolyásolja eme korosztály elvárásait,és igen a média valóban domináns faktor.Viszont ne felejtsük el hogy még elég sok lány ezeket az anyagilag tradicionális kapcsolatokat részesíti előnyben.Gondolok itt az elvárásra hogy a igenis a fiúk fizessenek,vagy 'halmozzák' el a lányokat.Ez sokszor már abszurd változatokká fajul.
Én egy 18 de lassan 19 éves lány vagyok és nem egy korombeli lányt ismerek aki már 16 éves kora óta anyagiasnak mondható kapcsolatban él.16 évesen azért még elég éretlenek,még a lányok is.Nem is tudom hogyan könyveljem el ezeket a kapcsolatokat,mert nem feltétlenül rossz ha támogatják őket anyagilag.Viszont azzal nem értenék a szülők helyében egyet hogy a lányomat 16 évesen egy 20-25 éves férfi vagy srác vacsorázgatni viszi autóval,vagy elviszi nyaralni,kettesben.
Semmi probléma nincs ezekkel,de mindig kicsit olyan ez a jelenség mintha klisé módon eljátszanának egy kapcsolatot.Mennyire érett az a férfi aki egy 'kislánnyal kezd'? Tulajdonképpen itt arról van szó hogy érettnek és tapasztaltnak tűnik az anyagi helyzete miatt,ami lehetővé teszi hogy materiálisan elhalmozza a lány partnert,akinek ez rendkívül vonzó.A férfinek ez valószínűleg 'két légy egy csapásra' mert lesz egy fiatal csaja,akivel jó a szex,de a csaj intelligenciája,lehet ez érzelmi vagy értelmi,még nem elég fejlett ahhoz hogy ezt lássa.
A nővérem (20) elvárásait egy kapcsolattól pont az ilyen anyagias fiatalkori kapcsolatai alapozták meg.Már nem tudom hányadik ilyen rossz pénzes fiúval szakít,akinek látszólag nagyon rendben volt az egzisztenciája de érzelmileg erőszakos és éretlen volt.A nővérem még ennek ellenére sem hajlandó leállni egy egyszerűbb sráccal aki több lelki értékkel rendelkezik.Elmondása szerint nem így van,de nem láttam még hogy esélyt adott volna egy ilyen kaliberű fiúval.
Te én tapasztaltam és nem azért mondom mert rá akarom kenni saját szerencsétlenségem. Odamentem átlagos csajhoz, erre meg a saját lakás témánál kötöttünk ki, meg a ruha teszi az embert dolognál. Mivel a világ ugyanigy gondolkodik, ezért nem tartja felszinesnek az ilyen nőket se. Engem nem aszerint itéltek meg, hogy jóképű magas pasi, szép szemei vannak vagy hasonlók, hanem ilyenek hogy van kocsija, hogy van öltözve(ing, zakó), egyedül megy vagy csajok veszik körül stb stb.
Vond le a következtetéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!