Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék igazi Yolo Swag Páwa? (többi lent, hosszú)
Nagyon jópofa... kb a hetente váltakozó face-kapcsolatnál jöttem rá, hogy vicc az egész. Kicsit tényleg erőltetett helyenként, de az a legjobb, hogy tényleg nem esik le egy csomó embernek. (Habár amikor pár éve kiraktam egy fotót magamról egy egyértelműen szar és viccesnek szánt fotót, amin kancsalítva csücsörítek és azt se lehet eldönteni, milyen nemű vagyok, és megkérdeztem, mennyire vagyok szexi, alig pár embernek esett le, hogy hülyéskedek.)
Egyébként meg a tanácsom: szedj fel egy 40 körüli gazdag luvnyát, az kikupál és fizet neked mindent. Sajnos nem tehetsz mást, ha igazán raj akarsz lenni.
csináltass ecsethajat, lelógó nadrágot kilátszódjon a boxered,
szólj ha kész vagy, felakasztanálak
Ennyi buta ostoba elkényeztetett műmájer analfabéta divatmajmot, mint itt, én még nem láttam! Az én környékemen a hozzátok hasonló csicskákat kiröhögik és leköpik! Nektek komolyan nem esett le, hogy a kérdésből árad az irónia, a szarkazmus, a szatírika és a társadalomkritika? A kérdezőnek pont az volt a célja, hogy rámutasson arra, hogy a mai nagymenő páwa csírák mekkora retardáltak! Erre ti még rá is tesztek itt egy lapáttal! Hát gratulálok, csak így tovább gyökerek! Az biztos, hogy én és a kérdező nagyon jót kacagtunk rajtatok!
#USBORNE
De azért helyesírásból látom te is toppon vagy, kedves #29-es!
#USBORNE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!