Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor közeledjek a lányhoz, akinek most lett vége egy 3
éves kapcsolata?
Figyelt kérdés
Szoval van ez a lány,ismerem egy ideje,és kb 1 éve hát ugymond összemelegedtünk,pedig neki ott volt a baratja,és majdnem szakitott is vele ez miatt,de aztan rajott,h nem birja elengedi így vegul egyutt maradtak...mindig ugy ereztem,h nagyon jol kijottunk es ha 1x igazan lenne eselyunk,akkor mukodne közöttunk ez a kapcsolat.na nem rég szakítottak,ugy tunik,h most végleg,elmult a szerelem..a kérdés az,h hagyjak neki időt,vagy jelezzem vhogy már most,h én szeretném,ha megprobalnánk?mind2en szegediek vagyunk,mondjuk ő máshol tanul és koleszos,ez persze mind1:D köszi a segítséget
2009. dec. 29. 23:21
1/9 anonim válasza:
Szerintem ha olyan típus a csaj, hogy nem veszi zokon, ha részéről is állna még a dolog, akkor a tudtára adhatod, hogyha ő készen áll, akkor te ott vagy és vársz rá! Ne támadd le azonnal semmiféleképpen, inkább csak mond el neki, aztán döntsön ő.
De lehet a B verzió is, ami szerint csak mellette vagy, ápolgatod a lelkét, és szépen visszaédesgeted :)
2009. dec. 29. 23:24
2/9 A kérdező kommentje:
hát ez az ápolosdi nem fekszik nekem,ill én ápolom a lelkét szivesen,de tavaly elég rossz volt,h miközbe mi probalkoztunk ő végig nem tudta h mit akar,és ezt még1x nem akarom átélni,persze megértem,mert hát az is csoda,h egy hosszu kapcsolat mellett, egyáltalán felmerül benne,h váltania kéne,de nem akarok ugyanabba a folyóba lépni.viszont ha valaki elhalássza előlem,az még rosszabb lenne:D
2009. dec. 29. 23:31
3/9 anonim válasza:
Szerintem jelezz felé, mond el neki hogy mit szeretnél!
Esetleg együtt szilveszterezhetnétek. Én annak idején hasonló cipőben jártam, nekem 4 éves kapcsolatomnak lett vége. Jött egy srác, mint te. :-) Elmondta mit érez, együtt szilvesztereztünk (kettesbe :P) . Lassan 5 éve , hogy együtt vagyunk ! :) Sok sikert!
2009. dec. 29. 23:32
4/9 A kérdező kommentje:
sztem is jelezni kéne inkább,azzal nincs semmi gond,csak nem akarom,h ugy hasson,h egybol megkaphat,most kilépett a kapcsolatából és akkor én egyből ugrok ha kellek neki érted..
2009. dec. 29. 23:37
5/9 anonim válasza:
A 2. válaszoló vagyok.
Mi úgy szilvesztereztünk együtt, hogy előtte pár nappal találkoztunk, sétáltunk a városba. Felmentünk a sráchoz, filmeztünk, összebújtunk, és jött az éjfél... Új év , új élet ...:-)
2009. dec. 29. 23:48
6/9 A kérdező kommentje:
a kérdező vagyok:D jol hangzik:)adott volt akkor a dolog nektek akkor.a találka ugymond megvotl nekünk is,összefutottunk egy "pub-ban" tegnap,ott tudtam meg,h szétmentek,aztán ugy intéztem a dolgot,h együtt menjünk haza,közel is lakunk egymáshoz,és probaltam a leheto legnagyobb kerülővel lehozni a hazamenetelt,és hát nem volt ellenére azt hiszem:)
2009. dec. 29. 23:52
7/9 anonim válasza:
Én pont ugyanebbe a helyzetbe voltam.Lány vagyok és nemrég lett vége a 3 éves kapcsolatomnak.Nem működtek köztünk a dolgok és vége lett.Közben volt akinek 1 éve tetszek de én nem tudtam róla csak ismerősök meséltek róla és utána megismerkedtünk majd összejöttünk és boldogok vagyunk :) Nagyon szeretem.
2010. jan. 11. 17:41
8/9 A kérdező kommentje:
mennyi idő telt el a szakítás és az ismerkedés között?
2010. jan. 11. 17:52
9/9 anonim válasza:
Szerintem ne mondd neki ilyen hamar, inkább éreztesd, hogy te kedveled, beszélgessetek, néha menjetek el sétálni. Aztán majd meglátod hogy milyen állapotban van, és ő is tudni fogja, hogy te hogy állsz hozzá, mégsem rohantad le. Aztán ha úgy látod, hogy minden ok, akkor kérdezz rá, puhatolózz, vagy lehet, hogy időközben kialakul, és nem is kell mondani semmit. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!