Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszene lányok? (randi)
Figyelt kérdés
Ha 2-3. randin elvinném repülni a lányt?
(Bocsánat már volt ez a kérdés kiírva de nem túl sok válasz érkezett rá )
2014. máj. 23. 20:38
1/13 anonim válasza:
Mármint te néznéd, ő repülne? :(
2/13 A kérdező kommentje:
Jah nem:D Én vagyok a pilóta is!
2014. máj. 23. 20:42
3/13 anonim válasza:
:) Szerintem teljesen jó, nekem tetszene.
4/13 anonim válasza:
Tekintve, hogy egy reptéren nőttem fel szinte és apám minden hétvégén elvitt anno repülni, nekem ez annyira nem lenne hatalmas szám. Manapság már nem is járok ki, utasszállítón jobban élvezem a repülést a felhők vagy a tenger felett, de az, hogy 10 perc alatt körberepülgetjük a környéket, már annyira nem izgi.
6/13 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszene, biztosan óriási élmény. Mindig is szerettem volna kipróbálni.
7/13 A kérdező kommentje:
Kedves negyedik értem a te álláspontodat de azért beláthatod hogy a tiéd elég egyedi eset:)Egyébként nem 10 perc lenne, hanem vitorláznánk(motort nélkül nyilván) kb 1 órára gondoltam vagy 2re:D
2014. máj. 23. 20:51
8/13 A kérdező kommentje:
6os biztos nehéz elhinni de nem!20 éves vagyok és magam dolgozok meg azért a pénzért amit elrepülök.
2014. máj. 23. 20:54
9/13 anonim válasza:
Na jó, ez igaz, lehet aki nem volt még ilyenen, annak tetszene. Vitorlázni voltunk amúgy általában mi is, de nem emlékszem, hogy ilyen hosszú idő lett volna, szerintem max. negyed órát - 20 percet repültünk általában. Apám csak versenyeken repül szerintem órákat. (Vagy nem tudom, lehet szoktak akkor is ennyit repülni, amikor egyedül vannak fent, vagy épp oktatnak vagy ilyenek.)
10/13 A kérdező kommentje:
Biztos lehetsz benne hogy repültek ennyit.Nekem is kellett 5 órát repülnöm motor nélkül...vitorlázó szakszóhoz kell hosszút repülni.Motorosra nem.
2014. máj. 23. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!