Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszene neki egy ilyen ajándék?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit nagyon bírok. 2évvel idősebb nálam
Nagyon szeretnék vele megismerkedni és randira hívni
Én ilyen kicsit visszahúzódó művész lelkű srác vagyok
Le is rajzoltam róla egy portrét szerintem nagyon hasonlít
Örülne-e neki ha egy saját kezemmel készített portrét adnék neki ajándékba a randi végén?
Lányok nektek bejönnek a művész pasik?(akik szeretnek rajzolni meg ilyenek)
2013. okt. 25. 22:17
1/10 anonim válasza:
Biztos örülni, csak ne az első alkalommal add át!
2/10 anonim válasza:
igen! nagyon kreatív ajándék :)
3/10 anonim válasza:
Nem vagyok lány de első randi végén ez baromi korai szerintem.
4/10 anonim válasza:
te ismered hogy milyen + bejön e neki
5/10 anonim válasza:
még tedd hozzá azt is hogy ezt akkor csináltad amikor kukkoltad az ablaknál.. :P
nem, egyébként tényleg jó ajándék, nekem is tetszene.
6/10 anonim válasza:
A saját nevemben tudok nyilatkozni, nekem ez túl korai lenne. A legtöbb lány nem is szeret saját magáról képet kapni (tudom, hogy rajz, de ebben az esetben a kettőt egynek veszem). Ha mindenáron ajándékot akarsz adni (bár ezt sem értem egészen, hogy miért is), akkor valami apróság legyen az, esetleg hívd meg valamire.
7/10 anonim válasza:
hívd el randira,de ne az első randin add oda...de ez aranyos:) én örülnék egy ilyennek:) én is művészlelkű vagyok,ezért is jó ajándék lenne
8/10 anonim válasza:
szerintem tedd ki a portrejat a szobad ajtajara es dobalj bele par dartsot :) ha mar muvesz vagy :)
9/10 anonim válasza:
szerintem jó ajándék de ne az első randin add oda neki :)
10/10 anonim válasza:
Én nem örülnék neki. Elég olcsó ajándék, ami számomra az jön le, hogy csóró pasi vagy, hogy még arra se telik, hogy a randi közepén elvigyél egy festőhöz, és profi módon csináljon belőlünk egy karikatúrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!