Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszene neki egy ilyen ajándék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszene neki egy ilyen ajándék?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit nagyon bírok. 2évvel idősebb nálam

Nagyon szeretnék vele megismerkedni és randira hívni

Én ilyen kicsit visszahúzódó művész lelkű srác vagyok

Le is rajzoltam róla egy portrét szerintem nagyon hasonlít

Örülne-e neki ha egy saját kezemmel készített portrét adnék neki ajándékba a randi végén?

Lányok nektek bejönnek a művész pasik?(akik szeretnek rajzolni meg ilyenek)

2013. okt. 25. 22:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Biztos örülni, csak ne az első alkalommal add át!
2013. okt. 25. 22:18
 2/10 anonim ***** válasza:
igen! nagyon kreatív ajándék :)
2013. okt. 25. 22:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem vagyok lány de első randi végén ez baromi korai szerintem.
2013. okt. 25. 22:19
 4/10 anonim ***** válasza:
te ismered hogy milyen + bejön e neki
 5/10 anonim ***** válasza:

még tedd hozzá azt is hogy ezt akkor csináltad amikor kukkoltad az ablaknál.. :P

nem, egyébként tényleg jó ajándék, nekem is tetszene.

6/10 anonim ***** válasza:
A saját nevemben tudok nyilatkozni, nekem ez túl korai lenne. A legtöbb lány nem is szeret saját magáról képet kapni (tudom, hogy rajz, de ebben az esetben a kettőt egynek veszem). Ha mindenáron ajándékot akarsz adni (bár ezt sem értem egészen, hogy miért is), akkor valami apróság legyen az, esetleg hívd meg valamire.
2013. okt. 25. 22:25
 7/10 anonim ***** válasza:
hívd el randira,de ne az első randin add oda...de ez aranyos:) én örülnék egy ilyennek:) én is művészlelkű vagyok,ezért is jó ajándék lenne
2013. okt. 25. 22:29
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem tedd ki a portrejat a szobad ajtajara es dobalj bele par dartsot :) ha mar muvesz vagy :)
2013. okt. 25. 22:33
 9/10 anonim ***** válasza:
szerintem jó ajándék de ne az első randin add oda neki :)
2013. okt. 25. 22:39
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Én nem örülnék neki. Elég olcsó ajándék, ami számomra az jön le, hogy csóró pasi vagy, hogy még arra se telik, hogy a randi közepén elvigyél egy festőhöz, és profi módon csináljon belőlünk egy karikatúrát.
2013. okt. 26. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!