Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen ajándék jó lesz szülinapra? (fiúnak) Tetszene?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy egy kispárnára nyomtattatok az egyik legjobban sikerült képünket, és ezt adom majd szülinapjára + egy üveg bor, vagy pezsgő.
Neki is kispárnája van, régóta azzal alszik, és én is szeretem. Szerintetek mennyire jó ez, egy olyan fiúnak aki 18 lesz?
Ti örülnétek?
2013. szept. 17. 20:23
1/6 anonim válasza:
Ne akard hogy a kedvenc kispárnáját illemből lecserélje.18 lesz a srác akkor egyértelmű mivel kell meglepned...
2/6 anonim válasza:
hát elég lerágott cssont, de bármit adsz neki, biztos örülni fog
3/6 A kérdező kommentje:
1. mire gondolsz?
Nem akarom, hogy lecserélje, de akkor biztos szeretné ezt is.
Vagy más ötletem nincs...
2013. szept. 17. 20:28
5/6 anonim válasza:
Arra célzott szerintem, hogy szexelnetek kéne, azzal tudnád a legjobban meglepni ha egy dögös ruciban várnád este az ágyában és a többit gondolom tudod.
Mondjuk ez csak akkor jó ha már lefeküdtetek egymással, de ha nem és te is akarod akkor szerintem nem lenne kifogása ellene. :)
6/6 A kérdező kommentje:
de az már volt...:)
2013. szept. 17. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!