Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó ajándék lenne? Fiúk, nektek tetszene?
Figyelt kérdés
Hamarosan évfordulónk lesz, és bár nem volt szó ajándékozásról, de úgy döntöttem én mégis meglepem valamivel, ha ő már elvisz valahova.
Arra gondoltam, hogy egy közös, kedvenc képünket megcsináltatom 20X30-as méretű puzzle-nak.
2013. jún. 11. 20:32
2/9 anonim válasza:
Hát, érdekes ajándék, de ha teljesen őszinte választ vársz akkor én nem ezt adnám. De most magamból indulok ki, hogy én annak nem tudnék örülni.
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor mit?
Jöhetnek ötletek is. Ki mit adna, ki minek örülne? :) Nyitott vagyok. :D
2013. jún. 11. 20:35
6/9 anonim válasza:
Ha szeret, akkor nem az fogja érdekelni, hogy jaj milyen béna ajándék (bár szerintem aranyos dolog). hanem hogy tőled kapta és tetszeni fog neki mindenképp, akármit adsz is. Én pl egyik valentínnapra megcsináltam, amit lehet neten látni néhol, ilyen sárga jegyzettömbre rajzolta rá "animálva" valaki h i <3 u, egy pálcikaember tolja be a betűket. Ez sem egy hú de praktikus ajándék, de szerintem tetszett neki, sajátkészítésű, tőlem kapta.
7/9 anonim válasza:
Nekem tetszene, de alapból nem azt nézem, hogy mit ad, hanem hogy szeretetből adja és gondolt rám:)
Én szerintem egy bögrére vagy párnahuzatra nyomtatott képünkkel lepném meg vagy egy plüssmaci+1 szál rózsa, attól függ miket szeret:)
8/9 zoliba' válasza:
combfix,harisnyatartó, tűsarkú. Ennél szebb ajándék nincs..
9/9 anonim válasza:
Tök jó ajándék, hisz együtt is tudtok vele bíbelődni, és még azt is mondhatod neki, ha készen vagytok, hogy " ugye nem fogunk szétesni" :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!