Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek tetszene?

Figyelt kérdés

Van egy csaj szerelmes vagyok belé.

Szoval imadja a motorokat kocsikat.

Arra gondoltam elviszem kicsit autokazni :D

Lanyok nektek tetszene?Egy "randinak"elmenne? :D

Ja es nem ladaval vinnem.... xd

2013. nov. 4. 22:48
 1/4 anonim ***** válasza:
én nem autós hanem lovaglós vagyok de szerintem azért le lehet fordítani. Én imádnám randinak ha eljönne velem valaki pacigolni (nem félreérteni, ilyen lovon: www.google.com/search?q=l%C3%B3&client=ms-opera-mobile-android&channel=new&prmd=ivnsz&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=dx14Us3rOcXQhAfv34H4BA&ved=0CAYQ_AUoAQ#i=11 , csak azért írtam mer ilyen későn már sokan vannak itt "élénk fantáziával) én biztosan nagyon élvezném.
2013. nov. 4. 23:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Az autóban van 250 ló az jobb nem? xd
2013. nov. 4. 23:24
 3/4 anonim válasza:

Nem feltétlenül. Szeretek vezetni, főleg, ha van is tudás az autóban, de lovagolni egy teljesen más érzés.

Ha azt csinálod amit a legjobban szeretsz, és ráadásul azzal akit a legjobban, legyen az itt a lovaglás, vagy a kocsikázás nincs is annál jobb. :)

Hívd el, tégy egy próbát. ;)

Milyen autó egyébként?

2013. nov. 5. 14:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Audi A6 3.0 TDI quattro elég durva gep :D
2013. nov. 5. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!