Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért undorodom ennyire a mai huszonéves lányoktól?
Neten szoktam társkeresőzni. Előnyös képet beteszek magamról, akkor néha válaszolnak (10 ből 2). Felveszem utána facebookra őket, ott átlagos képeim vannak, nem rosszak azok sem. Miként felveszem őket, úgy már alig akarnak beszélni már, pár mondat után nem írnak. Azt mondják, semmi baj a külsőmmel. Aztán ugye ismerősként fent vannak ott, de majd mindet látom pár hét múlva, hogy egy széparcú, napbarnított beachboy-al (7 ből 6 lány) jön össze, közben nekem papol, hogy nincs a külsőddel semmi baj (aztán mégsem írnak). Kárt tudnék bennük tenni a dühtől.
27 F.
ez igy van könyen beefolyásolhatók vicc az egész
kinek akkar megfelelni a barátnőinek
Én sem értem az ilyeneket.
Én még akkor sem hallgattam a barátnőimre, amikor kellett volna. :D Egyszer összejöttem egy suttyó, jövőtlen, pszichopata alakkal, édesanyám és a legjobb barátnőim végig próbáltak figyelmeztetni, de nem érdekeltek. Fordítva is igaz, a barátnőim is kezdtek már a figyelmeztetésem ellenére mindenféle vállalhatatlanul idióta pasikkal, aztán meg később hozzám jöttek panaszkodni. :)
Tény, hogy manapság nehezebb ismerkedni, mint régen. Legalábbis édesanyám elmondása szerint:)
De azért nem lehetetlen. Miért nem keresel valami olyan hobbit, ahol lehet ismerkedni?
Egyébként simán lehet, hogy nem hazudtak, tényleg nincs baj a külsőddel, de valamiért nem jöttél be nekik.
Én pl. akkor tudok beleszeretni valakibe, ha előtte mint ember, mint barát megkedvelem. Ha nem tudok valakivel jót beszélgetni, nincs meg az összhang, nem érzem magam jól a társaságában, akkor tök mindegy, hogy néz ki...
" Kárt tudnék bennük tenni a dühtől."
Megteszed, hogy ezután nem papolsz a nemlétező belső értékeidről és inkább felkeresel egy pszichológust? Mert biztos vagyok benne, hogy valami nem stimmel és így már érthető, miért nem kellesz még azoknak SEM, akikhez te sem vonzódsz.
Hát figyelj, nekem a kommentedből, kérdésedből 1-2 nem túl imponáló dolog jön le...
"hogy a zsírmalac lányok nagy részének is.." <- tahó, felszínes suttyó...
" Kárt tudnék bennük tenni a dühtől." <- lehetséges önuralom problémák és agresszivitás.
No, no, no, fuck no!
Valószínűleg te se vagy tökéletes, előfordulhat, hogy felszínes r_bancok után futkosol, de előbb említettek miatt, a normális lányok is menekülnek előled.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!