Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért undorodom ennyire a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért undorodom ennyire a mai huszonéves lányoktól?

Figyelt kérdés

Neten szoktam társkeresőzni. Előnyös képet beteszek magamról, akkor néha válaszolnak (10 ből 2). Felveszem utána facebookra őket, ott átlagos képeim vannak, nem rosszak azok sem. Miként felveszem őket, úgy már alig akarnak beszélni már, pár mondat után nem írnak. Azt mondják, semmi baj a külsőmmel. Aztán ugye ismerősként fent vannak ott, de majd mindet látom pár hét múlva, hogy egy széparcú, napbarnított beachboy-al (7 ből 6 lány) jön össze, közben nekem papol, hogy nincs a külsőddel semmi baj (aztán mégsem írnak). Kárt tudnék bennük tenni a dühtől.

27 F.

2014. máj. 23. 19:02
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Ágnes!

Nem hiszem, hogy lefizette, ha szeretnéd, priviben facebookn megmutatom, hogy egy pár. Egyre több olyan párt látok (ugye mindenki mást lát, sok lány azt mondja, hogy ők csak ronda pasi-szép nő kombót látnak), hogy a nő kevésbé szép, a pasi helyes. Ez pedig olyan mostanság, hogy ha a kevésbé szép nők megkapják ezeket a pasikat (ugye szexre jók ezek a lányok is az ilyen pasinak), akkor már nem adják lejjebb. Ez pedig a kevésbé jó megjelenésű srácoknak rossz hír.

2014. máj. 23. 19:15
 12/36 anonim ***** válasza:
43%
Nekem teljesen más tapasztalataim vannak a társkeresővel kapcsolatban. Egy lány kivételével mindenkivel tudtam volna találkozni, ha nem megy el tőlük a kedvem út közben (levelezés alatt). 10-ből 9-el tuti. Fogalmam sincs mit csinálsz rosszul.
2014. máj. 23. 19:25
 13/36 anonim ***** válasza:
80%

Én is huszonéves nő vagyok, de nem vettem magamra a leírtakat. :) Viszont elgondolkoztat, hogy vajon tényleg ennyire siralmas-e a helyzet ebben a korosztályban, vagy csak ti keresgéltek-e rossz helyen, vagy fújjátok fel. De az sajnos igaz, hogy sok csajt ismertem pl. az egyetemen, akit értelmes, normális lánynak tartottam, de utána kiderült, hogy buta szempontok alapján válogatnak, felszínesek...stb., de találkoztam olyanokkal is, akik tényleg normálisak.

Viszont az egész korosztályra kijelenti dolgokat elég merész, mert finoman szólva nem reprezentatív az a minta, ami alapján megfogalmazod.

14/36 A kérdező kommentje:
Egyébként nem haragszom a lányokra, ha úgy tűnik, akkor sem. Mert tudom, hogy ezt nem szándékosan csinálják, hanem így vannak genetikailag kódolva, hogy a külsőleg jó megjelenésű és így adódó magabiztosságot sugalló férfiak kellenek csak nekik. Nekünk is a szép lányok tetszenek, az más kérdés, hogy mi fiúk egy kevésbé szép lánnyal is szívesen összejövünk, nemcsak szex reményében, ha a belső értékei a helyén vannak.
 15/36 anonim ***** válasza:
94%

Jó, hát van ilyen is, de szerintem mindenféle párok mászkálnak kint az utcán, ha megnézi az ember, ronda férfi szép nővel, szép férfi ronda nővel, két ronda ember vagy két szép ember együtt... Van minden. + te csak szubjektíven tudod megítélni, ki milyen, ha a csávónak is bejön a kövér lány a képen akkor miért kéne őt elhajtania a csajnak? Azzal nincsen baj, ha valaki nem jön össze rögtön az első jelentkezővel, mert inkább másra vágyna...

Az mondjuk már nem normális, hogy mindenkinek a "napbarnított beachboy" kell, de erről nem csak a lányok tehetnek, az emberek többsége könnyen befolyásolható, ha ezt látják mindenhol, hogy ez a menő, akkor az fog nekik kelleni minden gondolkodás nélkül. Keress olyat aki nem egy agyhalott hülye, ilyenek is vannak, a többit meg kerüld el...

2014. máj. 23. 19:27
 16/36 A kérdező kommentje:
Nem az egész korosztályra értettem, hanem a nagyobb harmadára. Van kivétel, de azok 90%-a foglalt, a maradék 10 százalék pedig nem nagyon van szem előtt.
2014. máj. 23. 19:27
 17/36 anonim ***** válasza:

2-es

Elvileg azért társkereső a neve, nem?!

2014. máj. 23. 19:28
 18/36 A kérdező kommentje:
Csak ugye eléggé feltűnő már, hogy legtöbbször mindig azoknak a pasiknak van párjuk, akiknek eddig is volt. Akiknek meg eddig sem nagyon jött össze a dolog, azok nagy része ugyanúgy egyedül van évek múltán is. Lehet nem csak pusztán a véletlen műve, hogy majd mindig ugyanazok a srácok befutók (annyira relatív a külső).
2014. máj. 23. 19:29
 19/36 anonim ***** válasza:
79%

"így vannak genetikailag kódolva, hogy a külsőleg jó megjelenésű és így adódó magabiztosságot sugalló férfiak kellenek csak nekik."

Hát én soha nem éreztem ezt az ösztönt. :D

Meg amúgy ha ez így lenne, akkor miért lenne annyi ronda, lecsúszott ürgének barátnője?

Sokkal összetettebb ez a téma annál, ahogy te azt tálalod.

2014. máj. 23. 19:30
 20/36 anonim válasza:
89%
17-es! Szerintem elég szomorú, hogy a mai fiatalok többsége csak a neten képes ismerkedni......
2014. máj. 23. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!