Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért undorodom ennyire a mai huszonéves lányoktól?
Neten szoktam társkeresőzni. Előnyös képet beteszek magamról, akkor néha válaszolnak (10 ből 2). Felveszem utána facebookra őket, ott átlagos képeim vannak, nem rosszak azok sem. Miként felveszem őket, úgy már alig akarnak beszélni már, pár mondat után nem írnak. Azt mondják, semmi baj a külsőmmel. Aztán ugye ismerősként fent vannak ott, de majd mindet látom pár hét múlva, hogy egy széparcú, napbarnított beachboy-al (7 ből 6 lány) jön össze, közben nekem papol, hogy nincs a külsőddel semmi baj (aztán mégsem írnak). Kárt tudnék bennük tenni a dühtől.
27 F.
,, Keress olyat aki nem egy agyhalott hülye, ilyenek is vannak, a többit meg kerüld el..."
Ezen vagyok, de 2,5 év társkeresőzés után is mindig csak ezeket találom meg talán mert ezek vannak elsöprő többségben?). Persze tudom, élőben kellene próbálkozni, de az nem annyira egyszerű.
"holott az igazsag az hogy egy szerencsetlen nyomorek vagy akinek 30 evesen meg annyira nem volt kepes hogy szerezzen egy baratnot es itt kesereg."
Ezzel aztán úgy ki van segítve, hogy csak na!
"Én azt tapasztalatom, hogy túl sok mai lány ad túl sokat (van kivétel) a barátnők szavára. Mintha egy szimpátia szavazás lenne az egész, ha a legtöbb barátnő igent mond a srácra, akkor jöhet a kapcsolat."
Ebben tényleg van valami. Én is ismertem olyan csajt, akinek nem is tetszett egy pasi, aki próbálkozott nála, viszont ilyen übermenő flegma arc volt, és az összes barátnőjének bejött, akik meggyőzték, hogy járjon vele.
Velem az ellenkezője volt: összemelegedtünk egy csajjal, félreérthetetlenül bejöttem neki, meg a csókig el is jutott már a dolog, aztán valami átlátszó kifogással lekoptatott. Később megtudtam, hogy a barátnői kezdték el cs*szegetni, hogy hozzá ennél jobb pasi való, és ez "bátortalanította" el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!