Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez nagy divat a tizenéves, de sokszor még huszonéves lányoknál, nőknél, hogy ki tud metroszexuálisabb, nyálasabb szépfiút szerezni magának és jobban dicsekedni így? Ne tréfa. Képeket priviben, ha valakit érdekel. Státusz szimbólum lett a pasikból?
hú akkor én jó körökben mozgok, nálunk nincs ilyen divat. :)
L/20
Ez még elolvasva is rosszul hangzik. De örülök hogy én kimaradok ebből.
20L
Nem tudom,de szánalmas eléggé,és én is sajnos ezt látom.Ha szembejönnek ilyenek,engem elkap a nevetés komolyan,attól függetlenül hogy nem volt még sajnos idáig barátnőm,és én is szeretnék végre.De annyira szánalmas,hogy csak nevetni tudok rajta,kínomban már,hogyan lehetnek ilyen buták és ostobák a nők...A kivételek pedig igazán előbújhatnának,mert őket keresem nagyon sok éve. :)
22/F
Kérek egy definíciót arról, hogy NEKED mi az a metroszexuális. Nekem ez: [link]
Ez nekem pl. nem tetszik, túl sok. De az igen, ha egy férfi igényes a megjelenésére, ápolt, tudja, mi áll neki jól, mert pl. az nem kívánatos és nem is normális, hogy negyven éves kor fölött elkezdenek pocakosodni, és rövid isőn belül kismamahasat eresztenek. Vagy pl. mikor valakinek hosszú haja van, de csak azért sem mossa, mert minek? Na az ilyen akciókat tessék elfelejteni. A férfi nagyon nem attól férfi, hogy a fotelban szedegeti a kaját a saját hasáról, és közben jó nagyok büfög és fingik. Ez nem hiányzik senkinek. Igenis legyen ő is kívánatos meg sportos.
De zavar!
Ha ilyet elvársz, akkor te is legyél már csinibaba, full sportos, okos, igényes, házimunkában jeles nő. Ha ez megvan, akkor elvárhatod, hogy a pasi is legyen jól öltözött, sportos. Ha nem, akkor semmit se várj, mert becsapás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!