Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ez nagy divat a tizenéves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez nagy divat a tizenéves, de sokszor még huszonéves lányoknál, nőknél, hogy ki tud metroszexuálisabb, nyálasabb szépfiút szerezni magának és jobban dicsekedni így? Ne tréfa. Képeket priviben, ha valakit érdekel. Státusz szimbólum lett a pasikból?

Figyelt kérdés
2014. márc. 15. 20:22
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Na már küldtek is választ a lányok a privire, hogy tök helyesek a srácok, igaz metrósak, de nekik is bejönnek. Tudtam, hogy ez lesz, amúgy. Tagadják, hogy az kell, aztán ha az a pasi, akkor mégis izzik a bugyiban a sunci. Furák vagytok lányok, na!
2014. márc. 15. 20:37
 12/21 anonim ***** válasza:
Semmi baj ezekkel a faszikkal, nem tudom neked mi bajod van, vagy hogy nézel ki.
2014. márc. 15. 20:40
 13/21 anonim ***** válasza:
59%
Én már túl öreg vagyok ahhoz, hogy cicababa legyek, meg túl okos is, hála a jó égnek. Van egy egyedi, elegáns stílusom, tudom, mi áll nekem jól, és nem kell a csöcseimet mutogatnom, egyszerűen nem vagyok rászorulva. A sportosság még jön, de pl. vékonynak vékony vagyok. A házimunkát meg úgyis a pasimmal fogom megosztani. Mondjuk sütni-főzni szeretek, de mosogatni akkor sem mosogatok, ha eljő a világváge, és ezen múlik az emberiség túlélése. Amúgy mellettem senki nem fog elhízni, mert úgyis diétás kaja lesz, amire nekem szükségem van, más nem. Szóval igen, lehetnek elvárásaim.
2014. márc. 15. 20:41
 14/21 A kérdező kommentje:

Hú zavar!

Micsoda elvárások! Szegény pasid ha lesz vagy van, nem lehet jó dolga, ha salátát kellesz ennie és céklalevet innia, bodzakocsonya és répatorta lesz a desszert. Szegényke.

2014. márc. 15. 20:43
 15/21 A kérdező kommentje:

Túl öreg vagy a cicababasághoz?

Ahhoz soha egyetlen nő sem öreg.

2014. márc. 15. 20:44
 16/21 anonim ***** válasza:

Azt sem tudod, miről van szó! A szénhidrátszegény diétában is lehet édességet enni, ha pl. liszt helyett mandulaliszttel készítem el.

Az elvárásokkal kapcsolatban pedig 3 hozzáfűznivalóm van:

1. Igen, van, mert nem idióta vagyok, hanem nő.

2. Ha nem lenne semmilyen igényem, és valami kis csövessel összeállnék akkor az lenne, hogy de szemetek vagyunk, mert nekünk csak a csövesek kellenek, bezzeg ti egyedül vagytok. Kivéve, ha te vagy az a csöves. Mert akkor neked állna a világ, ha semmilyen igényeink nem lennének.

3. Akkor savazd ezzel a nőket, ha neked abszolút semmilyen elvásárod nem lesz a nőkkel kapcsolatban!

2014. márc. 15. 20:48
 17/21 A kérdező kommentje:
Ennyire tehetős is vagy, hogy megteheted, hogy már nem is sima cukorral, hanem nyírfacukorral, meg más fajta liszttel, rozskenyérrel főzöl vagy azt fogyasztasz? Vagy netán a pasinak kell ehhez az összeget hazavinnie? Mert közös kasszáról ne álmodj ilyenkor. Ép eszű pasi nem közöskasszázik.
2014. márc. 15. 20:51
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem, b@ßd meg, annyira beteg vagyok. Esetleg ne postázzam ki a leleteimet? És kérlek, érdemben is válaszolj a hozzászólásomra.
2014. márc. 15. 20:55
 19/21 anonim ***** válasza:
Azért nem tudtam nem elképzelni, ismerve a net természetét, ahogy "zavar" otthon ül 103 kilósan otthonkában és mondja a magáét... :))
2014. márc. 16. 10:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Neeeeeeeem, az volt a baj, hogy a hormonzavarom alattomos volt, mert sosem voltam igazán kövér. Mert ha a pcos klasszikus tüneteit produkáltam volna, akkor mondjuk nem 7 év után derült volna ki. De hát ez van. Azért a 178cm - 70kg nem bálna kategória, vagy igen?
2014. márc. 16. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!