Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SoS. Mit a csináljak vagy hagyjam abba? Én tényleg mindent megpróbáltam.
Figyelt kérdés
Van egy srác aki bejön nekem és most abban vagyok nagyon bizonytalan hogy neki bejövök-e én. Szóval úgy van a sztori hogy mentünk egy hosszabb útra és én mellette ültem a kocsiban. És érdeklődött hogy hányadikos vagyok (mivel ismert de nem jutottunk oda addig a napig hogy beszelgessunk) és meg is mondtam neki. azt mondta hogy legalább 1 évvel idősebbnek nézek ki (jó értelemben) és várja már hogy negyobb legyek meg stb. Mikor jöttünk hazafele megivott 5 sőrt amitől az ember már kicsit bátrabb és hazafele menet bújt hozzám nézte hogy alszom-e és fordúlt felém meg mosolygott. Beszélgettünk is meg minden annyira aranyos volt. No de itt jön a bökkenő ami elbizonytalanított. Haza jöttem és másnap nem is nagyon írt sőt inkább egyáltalán. Hozzászoltam párszor de nem volt nagyon oda. Találkoztunk megint de nem volt annyira aranyos mind akkor ami lehet attol met nagyon megvolt betegedve. Szóval ezt sem tudom. Mostmár írni sem nagyon akarok neki mert félek hogy rossz benyomást keltek hogy rá vagyok ragadva. Még az is a bajom hogy nagyok ritkán találkozunk és nemtudom neki megmutatni hogy valamivel érettebb vagyok agyilag mind a töbi velem egykorú személy. Mikor találkozom vele sem tudom nagyon megmutatni mert mikor találkozunk ő mással van elfoglalv mivel ő zenész és én csak a koncertjeire megyek mert a testvérem egy bandatag. Nagyábol ennyi de nagyon bonyolúlt nemtudok leírni mindent. Szóval szerintetek még próbálkozzak vagy haggyam a fenébe? Szemeztem is vele meg minden mikor van rá alkalmam. Bocsi ha hosszú voltam...L2009. dec. 29. 19:31
11/23 A kérdező kommentje:
amgy meg nem az a tipus hogy hu van 1 csajom bassszam meg es kesz...nemlenne semmi komoly (komoly alatt a sexet ertem)
2009. dec. 31. 13:58
12/23 A kérdező kommentje:
na jona 12 es fel
2009. dec. 31. 14:02
13/23 anonim válasza:
Ha a bátyád bandatag, akkor szeintem nem fog összejönni.
Főleg a 14-15 vagy, ő meg 20 körül. Az ilyesmi egyszerűen titva van. Tesó kishugával nem lehet összejönni.
Bocsi
15/23 anonim válasza:
Bocs, előző vagyok, nem olvastam a korod, de nem sokat számít. Nem véletlenül mondta, hogy várja, hogy nagyobb légy. (15 évesen 5 sör után nem csoda, ha "kedves" volt veled...)
16/23 A kérdező kommentje:
de ezaz hogy mikor az ember kicsit ittas batrabb es azt csinalja ami a szive mejen van. szerintetek ossze johet valami ugy 2 ev mulva?:) amugy a tesom 15
2009. dec. 31. 14:31
17/23 anonim válasza:
Hmm, kicsit elszámoltam magam.
Ne csodálkozz, hogy egy 15 éves gyerek 5 sör után nagyon kedves volt veled. Az már van rá akkora hatással, hogy bármit megdugna... :P
18/23 A kérdező kommentje:
nemtudom na..
2009. dec. 31. 15:51
19/23 anonim válasza:
Hogyhogy nem aludt be öcsi-p.öcsi attól az öt sörtől egyből? :D Elég nevetséges. Érett vagy? Dehogy vagy. Kamuszagú a kérdés, de már nem is csodálkozom.
20/23 A kérdező kommentje:
hát ha nemismertek nem is tudhatjátok hogy milyen vagyok. de anyum is zt mondja hogy korán megértem. 3. ba csináltam azt amit az oszt. társaim most. (nem tanulásra értem) pl fogócskáznak az utvaron meg elképzelik hogy ők hannah montana vagy ki..meg ilyenek. tanulás is elég jól megy. na de mind egy. bocs a helyesírási hibákért ha valahol nincs ékezet csak angol menühez vagyok hozzá szokva.
2009. dec. 31. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!