Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha csak barátok de azért mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak barátok de azért mert nem tudunk találkozni egy ideig lehet esélyem?

Figyelt kérdés
szval nyáron tér haza azt mondta legyünk csak barátok mert ugysem tudnánk találkozni, elötte találkoztunk párszor volt csók is és minden jó volt de mióta ezt mondta egyre ritkábban keressük egymást, szerintetek lehet még esélyem ha tartom vele a kapcsolatot mint barát és nyáron elhívni randira vagy ennyi volt és csak lerázott? bár szerintem ő elmondaná ha velem lenne a baj, nem tudom hogy kedvel e még de én látom a reményt , szerintetek?
2014. máj. 21. 11:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Simán lehet esélyed. Ebből még minden lehet.
2014. máj. 21. 11:23
 2/4 Shaddark ***** válasza:

"bár szerintem ő elmondaná ha velem lenne a baj"

Ezzel a hozzáállással nem sok esélyed van...

Ha szerencséje van és igyekszik meg tesz is érte akkor lehet olyan kiváló pasija mint te vagy - amint elhiszed ezt a tied lesz :))

2014. máj. 21. 13:11
 3/4 A kérdező kommentje:
szval akkor csak önbizalom és lehet esélyem, akarom mondani lehet esélye nálam? :)
2014. máj. 21. 16:08
 4/4 Shaddark ***** válasza:

Kicsit lmaradtam, bocsi :)

Szóval valószínűleg érdekesebb, színesebb társaságot talált mint amilyennek téged látott edig.

Keltsd fel az érdeklődését, szervezz érdekes programokat (kalandpark pl.) és növeld a hmorérzéked szintjét. Ne menj le pincsibe sohasem, amíg nincs meg, ha érdekeni kezded rendesen azt látni fogod és elég akkor nyomulni.

Addig csak haverkodj, beszélgess, szórakoztasd. És fejleszd magad, - ezt tudod más lányokkal is, azokkal akik nem jelentenek célt neked - azaz csak gyakorlásképpen csinálod - könnyebb is ezt gyakorolni.

2014. jún. 7. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!