Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiúval csak barátok vagyunk, gáz ha lány létemre én hívom el találkozni?
Nem olyan egyszerű a szitu, mert az elején (1 éve ismerem) kicsit úgy álltunk egymáshoz, mintha randiznánk, de nem történt semmi amúgy köztünk.
Jó ideje nem találkoztunk, (fél éve) én pedig szeretnék, csak nem tudom mit szólna. Főleg, hogy én szeretném ha komolyabbra fordulnának a dolgok.
Szóval, elhívom, aztán meg még nyomulok is, nem ciki, nem fogja úgy érezni, hogy én irányítok, és ő nem férfias? :D
21l
Hát szerintem elég ha találkoztok valahol, elbeszélgettek, újra jobban összemelegedtek (lehet változott, akkor legalább azt az énjét is megismered) és akkor jobban megérné. nem? Hát én úgy tennék a helyedben ;)
Egy Lány
Igen, úgy lenne logikus, de az elején elég passzív voltam a dologban a tapasztalatlanságom miatt is, tehát a közeledésére nem nagyon reagáltam, ezzel mondhatni elutasítottam (gondolom így érzi)
Ezek után örülök, ha egy találkozót sikerül kicsikarnom belőle, általában a fiúk egy elutasítás után már nem foglalkoznak a lányokkal, ő legalább neten beszél velem.
Szólva ha most a fél éves kihagyás után találkoznánk, és megint csak úgy ellennénk, nem tudom hogy fordíthatnám át a dolgokat, hogy komolyan is vegyen.
Igen, gáz, ne tedd!
Még a végén összejöhetsz életed szerelmével, csak mert nem voltál gyáva és nem vártál csodára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!