Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy kérés egy férfitól, hogy határozott legyen?
Figyelt kérdés
Nem kell Adonisznak lennie, viszont annyi férfiasság legyen benne, hogy megszólít, illetve van egy kiállása, ami a tetteiben és mondataiban nyilvánul meg. Miért olyan nagy kérés ez?2014. máj. 19. 15:30
21/25 anonim válasza:
Még is a bunkóktól van oda rengeteg lány sajnos.
22/25 anonim válasza:
Huzzal vissza a konyhaba!!! Ez eleg hatarozott?
23/25 anonim válasza:
Hali mindenkinek!! :D 27/N Sajna kenytelen vagyok igazat adni az egyik hozzaszolonak aki azt irta,hogy sok no jobban pofazik mint az anyja de a fozes az fele olyan jol se megy.De viszont ha mar itt tartunk ha en peldaul a nagyimbol indulok ki mellette a nagyapam ferfi volt es ugy is viselkedett.Nem beszologatni akarok de ezt en is fajlalom,hogy egy kapcsolatban sokszor en vagyok a hatarozottabb es a magabiztosabb.Jobb szeretnem ha a ferfi lenne az.Es ezt en se ertettem soha miert ilyen hatarozatlanok. (tudok fozni)
24/25 anonim válasza:
Én a hármassal értek teljesen egyet. Nekem a barátom nagy probléma volt, hogy semelyikünk nem a szerepének megfelelően viselkedett. Én szerettem volna gondoskodó lenni, de ő volt az, ő szeretett volna határozott lenni, de mégis legtöbbször nekem kellett dönteni. És erre is ment rá a kapcsolatunk. Mind a kettőnk életében ott van a szülői minta vagy épp annak a hiánya, ami ezt magyarázza. De én ezt nem akarom annyiban hagyni, épp ezért próbálok visszatérni a női önmagamhoz.
25/25 anonim válasza:
*nekem a barátommal együtt nagy probléma volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!