Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan nagy kérés egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy kérés egy férfitól, hogy határozott legyen?

Figyelt kérdés
Nem kell Adonisznak lennie, viszont annyi férfiasság legyen benne, hogy megszólít, illetve van egy kiállása, ami a tetteiben és mondataiban nyilvánul meg. Miért olyan nagy kérés ez?
2014. máj. 19. 15:30
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
75%
És te mit adsz cserébe?
2014. máj. 19. 15:32
 2/25 anonim ***** válasza:
25%
Az a probléma hogy egy férfi határozottságát is csak indoknak használjátok a hisztizésre. Ha van kiállása, erős akaratú, akkor amiatt cirkuszoltok, ha meg nincs, akkor pedig amiatt. Van sapka-nincs sapka.
2014. máj. 19. 15:36
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem volt apja, aki erre tanítsa, és az elkorcsosult férfitársadalom nem mutatott számára alternatív megoldást, amiből ihletet vagy tudást meríthessen.

Úgy röviden. De elég sok egyéb tényező is szerepet játszhat még. De ha megfigyeled, a legnépszerűbb férfiak, akik boldoggá teszik a családjukat, stb általában rendes családi háttérrel rendelkeznek, normális apaképpel.

Anélkül ne várj csodát...

2014. máj. 19. 15:38
 4/25 anonim ***** válasza:
55%
Azert mert sok lany semmibe se nez sok fiut. Ez pedig onbizalomvesztest okoz es ez nagyon is benne lehet.
2014. máj. 19. 15:38
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert ez nagyon nem úgy megy hogy most elhatározza hogy határozott lesz és kész.

Ahhoz hogy hatarozott legyen, önbizalom és gyors gondolkodas kell,ahhoz hogy megszólítson tapasztalat. Az önbizalom kinézet és életben el3rt sikerek függvénye a tapasztalat is az..

Ahhoz hogy valaki hatarozott legyen rengeteg minden kell.

2014. máj. 19. 15:40
 6/25 anonim ***** válasza:
82%
Minden ember másmilyen, vannak határozottabbak, vannak félénkek, gyerekesek, mindenkit ugy kell elfogadni amilyen, és olyat kell választani akinek a természete tetszik. De ezen belül is vannak variációk, ahány ember annyi egyéni jellemvonás. Pl. az én barátom félénk és nehezen ismerkedik, de ha ismerős társaságban van akkor nagyon jó humoru, de viszont nagyon megakar felelni nekem és most még mindent nekem kell eldöntenem, hogy legyen (engem ez zavar kicsit), de gondolom ez változni fog, jobban szeretném ha ketten döntenénk. Tehát elég széles és változatos a skála.
2014. máj. 19. 15:40
 7/25 anonim ***** válasza:
50%

Meg most pl egy

uj helyre kerulok es van ott egy lany akihez ha teszem azt oda megyek sokkal nagyobb eselye van hogy fullra hulyet csinalok magambol minthogy megismerkedjunk. Nehez osszetett dolog ez.

2014. máj. 19. 15:42
 8/25 anonim ***** válasza:
76%
Ez nem egy üzleti ajánlat,hogy megteremtjük a feltételeket,és az elvárásokat,aztán válogatunk.Biztos hallottatok már a feltétel nélküli szeretetről,amikor nem vársz el semmit cserébe,tiszteled őt,felnézel rá,mindig a kedvében járnál,félreteszed a saját érdekeidet,ha ő boldog,te is az leszel.Sajnos sokan azt se tudják milyen érzés ez.Csak összejönnek fűvel-fával,mint valami 21. századi modern robotok.
2014. máj. 19. 15:46
 9/25 anonim ***** válasza:
28%
És a kérdésre csak egy értelmes válasz érkezett, a többi csak rinya és felelősség hárítás. Végül is ebben a pasik az ászok, mint tudjuk.
2014. máj. 19. 15:47
 10/25 anonim ***** válasza:
Ez érdekes kérdés. Én pl szívesen megszólítanám a nőt, aki tetszik, de a körülményeim miatt felesleges lenne, úgyis kosár lenne. Szóval inkább megspórolok pár kellemetlen percet mindkét félnek. Amúgy az miért tesz férfiassá, hogy odamegyek nyomulni valakihez, akit soha életemben nem láttam?
2014. máj. 19. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!