Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy kérés egy férfitól, hogy határozott legyen?
A határozottságról volt szó, nem a bunkózásról, DDemons pedig egy igazán paraszt hangnemben válaszolt, ami nem határozott ellenben alpári és undorító.
Lehet úgy is őszintének lenni, hogy az nem bántó. És itt most csak az egyik fél elvárásairól volt szó, van olyan kérdés is dögivel, ahol a pasik elvárásairól van szó, ott bezzeg nem ilyen nagy a szátok, csak soroljátok, hogy milyennek kellene lennie az adott csajnak. Oda lehet menni picsogni, meg felelősséget hárítani meg parasztkodni.
Hát azért mert csak. Azért mert a férfi is emberből van és nem a nő privilégiuma a hatáozatlanság. Amit elvársz, az kb. olyan mintha én azt várnám el tőled, hogy mosolyogjál és legyél kedves hozzám mindíg. Akkor is amikor menstruálsz, akkor is amikor sz*r napod volt, akkor is amikor valaki megbántott, mert szerintem egy nő akkor nő és nőies, ha mosolyog és kedves, egyébként nem. Na? Te nem háborodnál fel?
Mindenkinek megvan a maga keresztje és nem mindenki született határozottnak. Egyébként már maga az elvárás is nevetséges, pláne, mert fogalmad sincsen az egészről. Ha lenne nem kérdeznél ilyen hülyeségeket amúgy. Mert te mint nő aki fel akar nézni a férfira és támaszt akar találni benne, magyarul önmaga a határozatlan mondod a férfinak, hogy legyen határozott? Ne röhögtess. Majd ha te is olyanokat teszel mint egy férfi, ugyanazzal az elvárásrendszerben amit felállítottál, akkor majd beszélhetünk.
Addig meg gondolkodj el az elvárásaidon. Soha ne várj el olyat másoktól amit te magad nem tennél meg, illetve te magad nem tetted meg. Javaslom próbálj elhívni randira egy random férfit aki tetszik ahogy én csináltam már több nővel, majd meglássuk mennyire leszel határozott mondjuk...az első 3 koppanás után át fogod értékelni az életed
semmi bunkó dolgot nem írtam eddig.csupán fáj az igazság,valószínű te is az a "kis" csaj vagy akit haza nem igazán visz az ember......az elejétől fogva fortyogsz itt a nagy semmire....Biztos jogvédő :D .AZ várjon dolgokat aki fel is tud mutatni valamit.Erre remek hely az ágy és a konyha.ÉS még mindig nem kaptam választ? miért olyan nagy kérés h egy nő tudjon főzni? az minek akar anya lenni ha főzni se tud :D? mert a gyerek gondolom nem sarat fog enni.bár lehet jobban járna.
Ha meg cseléd kell majd rád írok...:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!