Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy bunkó, beszólogatós, vagány, határozott fiú milyen lányt keres?
Figyelt kérdés
1.ugyanolyat, mint ő
2.az ellentétét:szerény,visszahúzódó
3.vagy álszerényt:aki visszahúzódó,de egyébként bunkó is tud lenni
2010. szept. 18. 17:33
1/11 anonim válasza:
Könnyen dughatót és könnyen dobhatót.
3/11 anonim válasza:
Szerintem egy kemeny,magabiztos lanyt keres.:)
4/11 anonim válasza:
Ez nem pontos megfogalmazás.
Bármi lehet. Lehet hogy csak ismerkedni akar, de lehet az is hogy komoly kapcsolatot szeretne kiépíteni. Így több lány kegyeit megszerzi, és majd szelektál.
Egyén függő. Van olyan is aki csak dugni akar, de van olyan is aki hosszútávot tervez, és szelektál ahogy ezt mondtam már.
5/11 anonim válasza:
Én is kb ez a vagánycsávó verzió vagyok de nincs semmiféle speciális igényem/igényük az ilyen menő csávóknak hogy miylen kell nekik!!!!Ha jó csaj vagy akkor biztos kellesz neki!!!
16/F
7/11 anonim válasza:
alkami kapcsolatot .. ha mast mond csak hazudik .. jol meg **** asztan tovabbal :)
8/11 anonim válasza:
(..folytatas mindegy milyen a lany csak legyen meg aztan keresi az ujabbad:P )
9/11 anonim válasza:
az első válaszadóval értek teljesen egyet! :D
10/11 anonim válasza:
Én "kemény" vagyok, de csak akkor ha kell. Fölöslegesen nem keménykedek. Beszólogatós vagyok, de nem bunkó, inkább csak viccesen szólogatok be. Határozott vagyok általában minden téren, és kicsit vagány is, de nem elviselhetetlenül hanem épp amennyire kell. Olyan lányt keresek aki nem ribanc, nem bulizza magát agyon, nem issza le magát a sárga földig és nem fekszik össze fűvel-fával. Inkább a romantikusabb kedves, vicces lányokat kedvelem. Ja és ha arról van szó én is inkább romantikusabb típus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!