Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy férfi ha antiszociális,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi ha antiszociális, az miért eget rengető bűn, hogy nincs barátja, miért nem akkora baj, ha egy nő ilyen (sok nőt ismerek, aki ilyen, lett nagy dumás párja, fordítva szinte csak 1 et ismerek)? Párt találni férfiként így semmi esély?

Figyelt kérdés
Már ezen nem tudok 29 évesen változtatni, már ebbe beletörődtem. De párt még szeretnék. Minden más megvan, munkahely, saját élet. De nem vagyok beszédes, barátságos.
2014. máj. 16. 21:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
De ha egy barát sincs?
2014. máj. 20. 17:26
 12/14 anonim ***** válasza:

Azért van nehezebb dolgod, mert egy kezdeményező nőre kell várnod és eddig úgy vettem észre, ők jobban szeretik, ha inkább a férfi kezdeményez. Ha nem teszi, elássák, mondván biztos nyámnyila vagy bunkó. Persze tuti vannak kivételek, sőt biztos és neked egy ilyen kivétellel kellene összefutnod valahol a világban. Szerintem.

Amúgy valóbán a férfiaknál többször tartják úgy, de sokszor a lányoknál is "eget rengető bűn" ha kissé antiszociálisan viselkednek. Hisz ha azok az emberek, akikkel mindennap találkozik, már elkönyvelték ilyennek,mindegy, hogy fiú vagy lány, egy idő után már meg sem próbálnak kapcsolatot teremteni vele, sőt egy idő után hülye poénkodások célpontja lesz és nem lesz senki, aki egy bizonyos szint után azt mondja, hogy fejezzék be.

Szóval a lényeg, hogy van esélyed párt találni, ha tudsz még hinni benne, hogy van esélyed rá.

(Na jó, ez az utolsó mondat gusztustalanul elcsépeltnek hangzik, de én így gondolom.)

2014. máj. 20. 18:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Pontosan, az "antiszociális" szót totál hibásan használtátok! Az "antiszociális személyiségzavar" (APD) az majdnem ugyanaz mint a pszichopata/szociopata. Márpedig a pszichopaták nem olyan nehezen csajoznak be, tekintve, hogy borzasztó jó manipulátorok ráadásul egyáltalán nem szoronganak...

A Te esetedben: hát a szociális képességeken nem ártana kicsit fejleszteni!

2014. jún. 4. 17:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Mert a nők eléggé passzívak az ismerkedés során. A férfiak sokkal nagyobb érzelmi kockázatot vállalnak, nekik "kell"/szokás kezdeményezni.
2014. jún. 4. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!