Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Antiszociális létből van esély kilépni?
Nem siránkozás akar lenni légyszíves olvasd végig. Időm nagy részét gép előtt töltöttem, régebben játékokkal, úgy egy éve mindenféle csajozós oldalakat olvasgatok. Nincs társaságom, akikkel hétvégén el mehetnék. Van egy jó barátom, vele régóta jóban vagyok, de ő is ilyen otthonülős típus.
A lényeg, hogy barátnőt szeretnék, de legalább szocializálódni.
Hogy tehetem ezt? Nagy hibám, hogy ezidáig emberek elfogadását hajszoltam, teljes mértékben befolyásolhattak, meg is unnak, mert kb semmi se jön ki a számon.csak arra tudok gondolni mit kéne mondani. persze semmit.
Miközben 15éves srácok már szinte együtt élnek a barátnőjükkel, legszívesebben elsírnám magam, mert nekem 18évesen még egy telefonszámom sincs egy lánytól, akit felhívnék.
Tudom, szánalmas, nem siránkozni akarok, hanem változni. hogy tehetem ezt?
Ha győri vagy beszélgethetünk. :) Nekem is ez a gondom. Legalább kávézni jó lenne elhívni valakit.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!