Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet jönni a barátságzónából?
Tudom,tudom sokan kérdezték már és általában a válasz ugyan az.. NEM. De még is lányok.. ha egy barátotok egy laza hétvégén vagy 1 nyugis estén kiöltözve (nem szmoking de azért elegánsan) akár 1 szál virággal magabiztosan, csak a cél lebegvén a szeme előtt ( :) ) bekopogtatna hogy eljönnél e vele sétálni.. mi lenne rá a válaszotok? Még ha nem is a legszebb és legdaliánsabb ember a világon de szerintem megérdemel az ember egy esélyt.
Válaszokat előre is nagyon köszönöm, ha lehet kort és nemet is kérnék!
16/f
Egyik haverom kitört a barátzónából. Szóval nem lehetetlen, de ne így próbáld.
Lazán kell, amit tervezel, olyan erőltetett szaga van. Csak úgy virág. Majd ha kiérdemli :D Ha csak úgy adod, az olyan hogy te már megadtad neki magad, nem vagy kihívás.
Ne ilyen nyálasan indíts. Menjetek el valahova, dumáljatok, aztán egy kiadós lelkizés alkalmával említsd meg hogy mi a helyzet.
Előtte érdemes meggyőződni róla, hogy a kiszemelt egyén épp szabad.
Egyébként így vagy úgy tuti kitörsz a barátzónából, mert az esetek nagy részében ha egy ilyen kinyilatkoztatás elutasítással zárul, az pontot tesz a barátság végére is. Szóval ez egy mindent vagy semmit döntés.
Inkább keress más lányt, mert Ő már berakott a barát zónába és csak égés lesz a dologból.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!