Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem hív fel, felhívjam én?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem hív fel, felhívjam én?

Figyelt kérdés

Sétáltam a főtéren a kezembe volt néhány újság és egy srác megkérdezte, hogy mit csinálok az újságokkal. Ezután elkezdtünk beszélgetni és kb. fél óra után meghívott egy teára.

Másnap véletlenül megint összefutottunk és több, mint egy óráig beszélgettünk és telefonszámot cseréltünk.

Nekem tetszett a srác és talán én is neki.

17 éves lány

2009. dec. 28. 15:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
vard meg h hivjon.ha eltelik meg par nap s nem hivott akkor maximum 1 irj smst,hogy emlekszik-e meg rad
2009. dec. 28. 15:57
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget.

SMS-re én is gondoltam, csak nem mertem írni.

2009. dec. 28. 18:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom,hogy írjál neki,aztán ha ilyen jól elvoltatok,mint mondod,akkor tuti fel fog hívni,vagy max visszaír!
2009. dec. 28. 20:16
 4/11 A kérdező kommentje:

Kösz a tanácsokat.

Nagyon sokat segítettek

2009. dec. 29. 11:46
 5/11 A kérdező kommentje:

Mit írjak sms-be?

Pl.: Remélem emlékszel rám. Nagyon jól elvoltunk, ezért szeretnélek jobban megismerni.

Vagy valami mást kellene írnom?

2009. dec. 29. 14:13
 6/11 anonim ***** válasza:
71%
srác vagyok :) próbálok segiteni nekem egy ilyesfajta sms jól esne: Szia:) Jól elvoltunk a multkor és szeretném megismételni ezt a szép délutánt (vagy nem tom mi volt akkor :P ) Vagy valami hasonló remélem érted milyen formájú sms re gondolok :) Sok sikert :) 16/ F
2009. dec. 30. 23:42
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget.

Értem mire gondolsz. Egy hasonló SMS-t írok.

2009. dec. 31. 00:11
 8/11 anonim ***** válasza:
ne legyél túl rámenős amúgy lehet hogy nincs is pénz a telefonján :D
2009. dec. 31. 00:21
 9/11 anonim ***** válasza:
hát,szerintem ha elkérte a számodat meg minden,akkor érdekled annyira hogy hívjon.ne hivd te szerintem,nekem abból mindig rossz sült ki ha én hívtam a pasit
2009. dec. 31. 00:28
 10/11 anonim ***** válasza:

Hali

Szerintem ne azt írd az sms-be, hogy szeretnéd megismételni azt a szép délutánt meg hasonló. Csak annyi, hogy megkérded mi újság vele, s Boldog Új Évet Kívánsz. Nem kell ömlengeni neki. Ha komolyan akar valami úgyis megteszi a kellő lépéseket. 25/L

2009. dec. 31. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!