Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kellene tennem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem, hogy felhívjam magamra a figyelmét?

Figyelt kérdés
Tetszik egy srác, aki iskolatársam, idén végzett, bejelöltem facebookon, és visszaigazolt, meg ráírtam és beszélget velem, de hogyan tudnám elérni, hogy más szemmel nézzen rám ne csak egy ismeretlen ismerősként...
2011. máj. 15. 12:03
 1/8 anonim ***** válasza:
hívd el valahova pl sétálni üljetek lesz egy székre beszélgessetek te meg bújj oda hozzá vagy fogd meg a kezét gyakran adja neki puszit öleld meg ha van valamennyi esze észrefogja venni hogy többet akarsz ...
2011. máj. 15. 12:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez jó, csak én túl nyuszi vagyok, és mi van ha el se jön velem ha elhívom?
2011. máj. 15. 12:13
 3/8 A kérdező kommentje:
És milyen témákról beszéljek vele?
2011. máj. 15. 12:16
 4/8 anonim ***** válasza:
VETKŐZ!
2011. máj. 15. 12:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez a srác nekem nem csak egy éjszakára kell, márpedig ha vetkőzök, max azt érem el, vagy azt se...
2011. máj. 15. 12:21
 6/8 anonim ***** válasza:
A néma gyereknek anyja se érti a szavát. Ha nem adod a tudtára h non kedveled akkor integethetsz utana.
2011. máj. 15. 12:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Na és mégis, hogy adjam a tudtára? "Figyu nagyon kedvellek, nincs kedved talizni velem?" Valahogy így gondolod?
2011. máj. 15. 12:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Azt se akarom, hogy úgy érezze, hogy teljesen rátelepszek...
2011. máj. 15. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!