Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy srác mit tegyek, hogy felhívjam magamra a figyelmet? Esetleg felvegyem msn-re?
nem is tudom talán cink ha felveszem msnre!!honnan tudjam,mik azok a jelek, hogy tetszem neki??
meg egyszer megmutattam barátnőmnek, hogy ki az a srác akit tetszik nekem elkeztünk róla beszélni,hogy milyen jó néz ki (persze direkt) ő nem is állt messze tőlünk (kb 1 méter) és szerintem tudta hogy róla beszéltünk mert igaz háttal állt de azért felé néztünk!!meg mikor máskor mikor buszon utaztunk (én hátrébb ültem) ő meg nem beszélt senkivel ezért hátra fordult (meg volt pár ilyen kis eset de azt most nem írom le)lehet, hogy ez csak véletlen csak én figyelek nagyon a részletekre??vagy csak annyi, hogy tudja tetsziknekm??
Igen, vedd fel!! Egyáltalán nem ciki, sokáig énis úgy gondoltam. A jelenlegi barátommal már lassan 2 hónapja együtt vagyunk, egy évig bénáztunk, és ha én nem léptem volna (azaz nem vettem volna fel), akkor még mindíg azon nyavajognék, hogy jaj biztos utál... Sőt kiderült, hogy már egy ideje két csaj is nyomult rá, de én tetszettem neki, csak soha nem merte kimondani, mert nem látta rajtam biztosra, hogy ő is nekem... Tehát ha jobban belegondolok, ha elszalasztottam volna az esélyt, valószínűleg most egy másik lánnyal járna.
Úgy persze ciki, ha egyből a "tárgyra" térsz. Tegyél fel neki olyan kérdéseket, hogy pl milyen zenéket szeret (pl, hogy tudna-e küldeni egy számot, vagy látta-e az akármelyik banda új klipjét), vagy tegyél rá utalásokat, hogy te miket szeretsz (pl ha látod, hogy mit hallgat éppen, stb..), esetleg ha látod, hogy valami baja van, akkor nyugodtan kérdezd meg, hogy mi bántja. Bizonyítsd be, hogy van közös témátok! És persze legyél vicces, ne reagálj le mindent úgy, hogy "aha értem", mert az baromi idegesítő. Ha mond valamit, arra reagálj te is valami értelmes dologgal, és ne kezdj el rögtön valami másról beszélni.
Egyébként nem adtál meg túl sok infót, de pl ha felédfordul, keresi a tekintetedet, az jó jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!