Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhívjam a lányt, aggódom érte?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok, van egy osztálytársam akit szeretek fél éve. Nem tettem érte semmit, és most egy másik fiúval van. Hülye kis punci voltam, tudom. De úgy hallottam, hogy nincsenek valami jóban. Mindent megteszek érte hogy az enyém legyen. Mindegy, nem ez a lényeg. Sem csütörtökön sem pénteken nem volt suliban és aggódok érte. Tudja, hogy kedvelem, de nem akarom zavarni vagy bunkó lenni azzal, hogy felhívom, hogy mi van vele. Tiszteletben tartom, hogy mással van. Viszont aggódom, felhívjam? Lányok ti mit szólnátok ehhez?
15 / F
2011. ápr. 16. 17:07
3/8 anonim válasza:
szerintem is hívd fel, én a helyében örülnék neki:) de ha más nem, küldj neki egy smst, facebook, e-mail, msn :) ezer módja van manapság a kommunikációnak...;)
4/8 anonim válasza:
Hívd fel, kérdezd meg mi baja, és beszélgess vele, esetleg mond meg a lecit.
Szimpla közeledés. :-)
5/8 anonim válasza:
Hívd fel, persze, kérdezd meg, hogy minden rendben van e vele, aztán folytassátok személyesen vagy emesen.
6/8 anonim válasza:
"hülye kis punci voltam"?? szerintem meg jo nagy f@ssz!!
7/8 anonim válasza:
írj rá msn-en vagy máshol h mivan veled ne filózz rajta ennyit h kérdést teszel fel meg hasonlók hanem csináld
8/8 anonim válasza:
Sztem is írjál neki, a legtöbb ember örül, ha törődnek vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!