Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek felhivjam hozzam? (magyarazat kicsit hosszabb)
Van egy lany a szomszedomban,14 eves, en nemsokara 17 leszek.Sokszor van ugy,h nincsenek otthon neki se es nekem se a szuleink.Szeretnek vele osszejonni.Kicsit ritkan talalkozunk(pedig szomszedom:D),mivel meg nem jar diszkoba(a szulei meg nem engedik).De mikor talalkozok vele mindig jol egyezunk.Fogalmam sincs h mit erez irantam.
Szerintetek hivjam fel egy delutann suli utann?nem ilyedne meg tollem s utanna szoba se alna?Egyaltalan nem szexre hivnam fel..v ilyesmi,csak szeretnek vele egyutlenni,csokolozni,s szeretnem ha a baratnom is lenne kesobb.Csak egyelore nem tudom semmi fele keppen megkozzeliteni,mert ritkan talalkozunk.
Szerintetek hivjam fel?es ha visszautasitana akkor egyertelmuen nem jovok be neki?v fel attol h esetleg megdugom?(szandekomba sincs,persze hacsak nem akarja e o)
Amugy nekem nagyon tetszik ez a lany,szivesen lennek a baratja a jovoben is.
bocsi h kicsit rosszul,es hosszan fogalmaztam,de kicsit ossze vagyok zavarodva:)
lehetetlen megkozeliteni,a szulei nagyon szigoruak.De amugy is hova hivjam?ez egy kicsi falu,mindenki ismer mindenkit...
egyszeruen egy uditore meghivni valakit itt nagyon fura dolog.
De errol remelem lejon direkt h akarok tolle valamit igaz?
Mert ha nem tetszem neki akk nem is jonne el velem setalni szerintem.Te ez jo otlet kosz:D.
azert meg varok valaszokat:)
Ha út közben szedsz neki valami szép virágot és udvarolsz neki, tuti leesne. Ha nem akkord többször érintsd össze vele a kezed, nézd a reakcióját és fogd meg neki.
És attól, hogy elsőre nem megy el veled még lehet tetszel neki, csak tényleg nem ér rá. Persze ha a harmadik próbálkozást is visszautasítja akkor add fel.
15/L
Koszi kedves:
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:16-es
Megprobalom,nem vagyok egy felenk fiu,de ez a lany tenyleg kicsit elerhetetlen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!