Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? (magyarázat lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (magyarázat lent)

Figyelt kérdés

szombat éjfélkor egy táncosbálban megismerkedtem egy nagyon édes sráccal(18), jól is néz ki, tök kedves, és figyelmes volt. táncoltunk a többiekkel, aztán lassúztunk ("simulós tánc"), aztán kimentünk beszélgetni, aztán megint táncoltunk stb. egész vasárnap facebookon lógtam, hogy mikor jelöl ismerősnek, de végül este bejelöltem én őt. nemsokára visszajelölt, de rám nem írt... lehet, hogy már 'meggondolta magát', és már nem érdeklődik irántam? vagy csak egy kis idő kell neki, hogy átgondolja a dolgokat és összeszedje magát? (nem tűnt félénknek, habár csak fél órát töltöttünk együtt...) részeg tuti nem volt, mert azt éreztem volna... mit tegyek? nekem kéne ráírnom? válaszoljatok légyszi a kérdéseimre, nagyon összezavarodtam. köszi a rendes válaszokat!:D

15/l

2011. okt. 3. 15:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Írj rá, hogy nagyon jó volt táncolni és hogy mikor tudnátok megismételni.
2011. okt. 3. 16:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Várat mint minden értelmes csávó :D Annál érdekesebb lesz a szemedbe, minél jobban lesz*rja a fejed:)

21F

2011. okt. 3. 16:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja igen, majd holnap holnapután rád fog írni. Utsó voltam
2011. okt. 3. 16:15
 4/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

utolsó: ezt tapasztalatból mondod? és ez mire jó? hogy a csaj írjon rád először??? sosem fogom ezt érteni:S

2011. okt. 3. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:

********************************************************************************************

********************************************************************************************

************************00000***************************************************************

***********************0000000**************************************************************

**********************000000000*********/**********///**************************************

**********************00 000 00********/////////////****************************************

**********************000000000***/////////////////////*************************************

**********************00 00***********/*////********************************************

**********************000000000***********//////********************************************

***********************0000000**************////********************************************

*************************000****************////********************************************

**********************00000000000000000000000/0/********************************************

**********************00000000000000000000000000********************************************

*********************00000000000************************************************************

*********************00000000000************************************************************

2011. okt. 5. 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Hehe ismeros sztori: bál, jobban megismertem a csajt (eddig nem beszéltunk), FBn már ismerosok voltunk. Lassúzás stb. Harmadnap rámírt. 2 hónapig jártunk.

15/F 14/L

2011. okt. 5. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:
júúj, kinéz neked is egy kéthónapos fantasztikus kapcsolat XD ó jaj tinik... :D de jo nektek hogy ennyi problémátok van :)
2011. okt. 6. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!