Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FIÚK! Milyen típusú lány jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Milyen típusú lány jön be nektek? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Milyenek legyenek a külső és belső adottságai?

Akkor is van esélye ha pl.:goth stb.???

Lécci bőven fejtsétek ki választotok!

KORT is LÉCCI !!!

2009. dec. 28. 14:40
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Akkor itt a ideje hogy változtass! Van pár jó hely ahol garantáltan találnál magadnak pasit :)

19F

2010. jan. 15. 13:46
 32/33 anonim válasza:

Szia!

Nekem elsősorban a szőke, vagy szőkésbarna, kék szemű lányok jönnek be. Testalkat olyan átlagos, vagy picit a legyen mit fogni rajta kategória, olyan jó falusi levegőn nevelkedett, hogy így fejezzem ki. A falusi lányok nagy hányadát amúgy is talpraesettebbnek gondolom, és más, számomra szimpatikus értékrendűnek. -tisztelet a csekély, ám annál értékesebb kivételnek. :)

A többi lányra sem mondanék nemet, azaz van 1-2 fajta, akire talán mégis. Általában azt vettem észre, hogy a fekete hajú lányoknak hófehér bőrük van, ami nagyon nem gyere be. Így kinézetre a goth lányok sem, bár barátkozni barátkoznék velük is, ha olyan társaságba járnék. A sötétbarna haj már ritkán jön be, csak úgy, mint a barna, vagy más árnyalatú szem is. Mellben meg olyan 1,5-2 kg hozzávetőleg.

Belső: Imádom ha egy lány vagány, oda-oda szólogat, tudja mit akar és NAGYON huncut. Nem baj ha bolondos, de a kellő pillanatban legyen komoly, én is ilyen vagyok némileg és azért az sem baj ha okos. Így hirtelen ennyi.

2014. nov. 6. 16:35
 33/33 anonim válasza:

Javítanám a szemes részét az előző hozzászólásnak.

*a sötét barna, vagy más sötétebb árnyalatú szemek ritkábban jönnek be.

2014. nov. 6. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!