Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrány az, ha a lány olykor eljár bulizni, viszont a fiúnak nem kedvencei az ilyen típusú helyek?
Tizenhét év fiú vagyok és ismerkedem egy tizenhat éves lánnyal. Sok mindent tudok már róla, például azt is, hogy néha hétvégeként szerez eljárni bulizni. Ha netalán összejönnék vele, a későbbiekben jelenthet gondot, ha én nem szeretem a szivarfüsttől vastag levegőt, telítve sok nagy szájú hülye gyerekkel ?
Mondjuk én sokkal szívesebben eljárok színházba, moziba, kirándulni, túrázni, kiállításra vagy bármely helyszínre, ahol sportolni lehet. Nagy hátrány, ha én a hétvégeimet nem az ivással és társaival töltöm, hanem elmegyek egy előadásra a színházba vagy beteszek otthon egy jó filmet ?
hát nem tudom
1. honnan veszed h összejönne veled? mert ha barátok is vagytok lehet simán havernak tekint ennyi
2.16 éves... és iszik... szerintem megcsalna
3.de azért ha mégis összejöttök szurkolok:)
Köszi utolsó előtti :)
Szerintem félre értitek: nem ő iszik, csak eljár olyan helyekre, ahol sok a hétvégi beb*szós alak, ő bulizni jár el, soha nem iszik ... S én pedig nem szeretem az ilyen heyleket, de amúgy nagyon jól el tudunk beszélgetni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!