Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a srác, akivel randizom százszor jobban nézett ki a volt barátnője?
Megnéztem a srác ismerőseit és megtaláltam a volt barátnőjét és nagyon szép csaj (nagy mell, pisze orr, jó alak). A jó alak nálam (talán) stimmel, de a többi nem. Ez a tény teljesen elvette a sráctól a kedvem. Nem tudnék egy ilyen csajjal vetekedni, de a srác szimpatikus, meg akarom jobban ismerni. Nem tudom mit tehetnék.
24/L
Ne legyél benne biztos hogy a facebbok képei alapján olyan bomba csaj.
Lehet hogy az ágyban zéró volt (ami a cicababáknál gyakori).
Sok oka lehet hogy randizik veled, de érdekled.
Volt barátnőről beszélsz, ugyan miért kellene "vetekedni" vele? Biztos meg volt a szakítás oka, de ha a srácnak azt sugallod, hogy (szerinted) jobb nálad a másik lány, még a végén elege lesz (nyafogásnak, vagy hisztinek titulálhatja). Láttad - tudomásul vetted - tépelődtél rajta - lépj túl ezen. A sráccal foglalkozz, rá koncentrálj - a megismerésére, ne a volt nőjére. Inkább tűnj magabiztosnak, mint önbizalomhiányosnak. Az ismerkedés, randizgatás, flört, stb. időszaka mindig olyan izgi :) ne rontsd el.
Hajrá!
27/N
Facebook képek tényleg megtévesztőek. Barátom még előttem randizott az egyik ismerősömmel. Nekem elmesélte, hogy képeken milyen jó csajnak tartotta, de ahogy élőben meglátta... Hát ég és föld!
Én is alulbecsülöm magam, legalább is a barátom szerint.
Kedves kislány, húzd ki Magadat és örülj,hogy szeret. Büszkén járj és inkább több irigyed legyen mint "segg nyalód"!/ Már az olyanokra értem akik a szemedben nyájaskodnak a hátad mögött meg szidnak!" Én is jártam hasonló helyzetben és mégis engem vett el feleségül,már 24 éve élünk, egy lányunk van. Ne parázz!!! Sok boldogságot.
Egy édesanya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!