Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 20 as évei közepe-vége felé járó srác nem keres jól, akkor ne nagyon tápláljon magában hiú ábrándokat, hogy lesz majd egy kedves, aranyos barátnője?
Ha most nagyon mézesmázos szöveget akarnál hallani, akkor azt mondom, hogy jajj, ez nincs így. De ha a valóságot akarod hallani, amit én is és még sokan mások tapasztalnak a környezetemben, akkor nagyon is így van ez.
UI: Igen, tudjuk, hogy vannak kivételek. Azért kivételek, mert foglaltak :P
Ez nem így működik, nem mindig a fizetés nagysága játszik a nőknél, nőknél miket beszélek.. inkább fiatal lányoknál. Ismerek olyan csajt aki olyan sráccal jár most aki munkanélküli, ráadásul egy szakmája van amibe nem sok lehetősége van elhelyezkedni.
Ráadásul a csaj is polgári családból való, egyke lány, akinek megvan mindene, ami egy 19 éves lánynak kellhet, még sem pénz orientált. Be éri azzal ami van, ráadásul szép!
Arra törekedj hogy nézz ki jól, mert az a legfontosabb, bárki bármit mond. Nem hiába történik meg a hercegnő és az intézője közötti szimpátia.
21F
20as éveit középen taposó emberként én már kinőttem a mesevilágból, és sajnos beléptem a szürke rideg valóságba.
Bárcsak ne tettem volna soha!
s egy csaj, aki nem apasira hajt, hanem a pénzére, esetleg feleségül megy a pasas autójához, az miáta aranyos csaj?
bocs, de az aranyos meg a ribi nálam kizárja egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!