Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy 20 as évei közepe-vége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 20 as évei közepe-vége felé járó srác nem keres jól, akkor ne nagyon tápláljon magában hiú ábrándokat, hogy lesz majd egy kedves, aranyos barátnője?

Figyelt kérdés
Ne próbálkozzon, ha még e mellé átlagosan is néz ki külsőre?
2014. márc. 28. 18:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Pontosan szo szerint.
2014. márc. 28. 18:11
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha most nagyon mézesmázos szöveget akarnál hallani, akkor azt mondom, hogy jajj, ez nincs így. De ha a valóságot akarod hallani, amit én is és még sokan mások tapasztalnak a környezetemben, akkor nagyon is így van ez.

UI: Igen, tudjuk, hogy vannak kivételek. Azért kivételek, mert foglaltak :P

2014. márc. 28. 18:12
 3/10 anonim ***** válasza:
A szukák nagyon pénzéhesek lettek.
2014. márc. 28. 18:14
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez nem így működik, nem mindig a fizetés nagysága játszik a nőknél, nőknél miket beszélek.. inkább fiatal lányoknál. Ismerek olyan csajt aki olyan sráccal jár most aki munkanélküli, ráadásul egy szakmája van amibe nem sok lehetősége van elhelyezkedni.

Ráadásul a csaj is polgári családból való, egyke lány, akinek megvan mindene, ami egy 19 éves lánynak kellhet, még sem pénz orientált. Be éri azzal ami van, ráadásul szép!

Arra törekedj hogy nézz ki jól, mert az a legfontosabb, bárki bármit mond. Nem hiába történik meg a hercegnő és az intézője közötti szimpátia.

21F

2014. márc. 28. 18:17
 5/10 anonim ***** válasza:
#4-es ne is haragudj, de talán az egyke lány azért éri be azzal, amit a pasi "adni" tud, mivel neki meg van mindene. Nincs hiányérzete. Azért láss objektíven, mielőtt kommentelsz :)
2014. márc. 28. 18:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Társkeresőn is ha írok pár lánynak, akkor jó ha minden 10. visszaír (áh, dehogy fontos a külső)és két-három mondat után máris kérdi, hogy ugye már nem tanulsz, hanem dolgozol? Mit? Ha pedig nem ezeket a divatszakmákat mondom (azt hiszik, hogy Ma.ország csak bankárokból, orvosokból, mérnökökből áll és nincs és nem is kell munkás, aki épít, ácsol stb). akkor elhallgatnak és már nem nagyon írnak. Pedig ezek a viszonylag kedvesebb arcú, nem cicababákat keresem, de valahogy ők még rosszabbak, mert hátba szúrnak. Biztos van rendes lány, de valahogy manapság az összes lány meg akarja az Isten lábát fogni, ha pedig nem ez a divatszakmában dolgozó pasi jön szembe, akkor akár 35 éves korukig is egyedül elvannak, nincs és nem létezik kompromisszum a számukra. Aztán kezdenek el 35 körül aggódni, hogy jajj, nincs rendes pasi (tehetős, humoros, szépfiús) és így nnincs baba sem, tehát nagy a baj.
2014. márc. 28. 18:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Egy normális, komoly nő nem a pénztárcádat fogja nézni, mert ha egy hullámhosszon vagytok, megvan a kölcsönös szimpátia, megértés, vonzalom és szerelem akkor hidd el hogy nem fogja érdekelni hogy mennyi pénzed van :)
2014. márc. 28. 18:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Én aranyos és kedves vagyok mégis egy csóró a pasim. meg én is az vagyok, mi így jól érezzük magunkat.
2014. márc. 28. 19:22
 9/10 anonim ***** válasza:

20as éveit középen taposó emberként én már kinőttem a mesevilágból, és sajnos beléptem a szürke rideg valóságba.

Bárcsak ne tettem volna soha!

2014. márc. 28. 20:53
 10/10 anonim ***** válasza:

s egy csaj, aki nem apasira hajt, hanem a pénzére, esetleg feleségül megy a pasas autójához, az miáta aranyos csaj?

bocs, de az aranyos meg a ribi nálam kizárja egymást.

2014. márc. 29. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!