Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, ha a srác, akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a srác, akivel randizom százszor jobban nézett ki a volt barátnője?

Figyelt kérdés

Megnéztem a srác ismerőseit és megtaláltam a volt barátnőjét és nagyon szép csaj (nagy mell, pisze orr, jó alak). A jó alak nálam (talán) stimmel, de a többi nem. Ez a tény teljesen elvette a sráctól a kedvem. Nem tudnék egy ilyen csajjal vetekedni, de a srác szimpatikus, meg akarom jobban ismerni. Nem tudom mit tehetnék.

24/L

2014. máj. 11. 18:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha veled randizik, akkor az nem véletlenül van.
2014. máj. 11. 18:59
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem vetélkedő, legyél önmagad, ha a srácot érdekled akkor miért foglalkozol ezzel? Mert ugye akkor biztos tetszel neki. Hajrá! :)
2014. máj. 11. 19:00
 3/15 A kérdező kommentje:
Egyelőre megfelelek neki, de utána ki tudja, hogy valójában milyen csajok jönnek be neki. Ráadásul ez egy komoly kapcsolat volt, szóval biztos nem heverte még ki a csajt. Egy ILYEN csajt.
2014. máj. 11. 19:03
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Mégsem lehetett olyan jó, ha már nincs vele...

Ráadásul a nők gyakran lebecsülik magukat. Mutattam az egyik lánynak a volt barátnőmet, és sokkal jobbnak tartotta, mint saját magát. De szerintem pont fordítva volt igaz.

2014. máj. 11. 19:04
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem, ez a csaj tényleg jobban néz ki, mint én. De mindegy, lehet, hogy tényleg nincs jelentősége. Csak emiatt annyira elment még az önbizalmam is, hogy lehet más srác után kellene néznem, akinek nem volt ilyen bombajó nője. :D
2014. máj. 11. 19:08
 6/15 anonim ***** válasza:
velem is volt ilyen, ráadásul folyton miss tökélyt emlegették a szülők/Barátok, oda is lett minden önbizalmam :(
2014. máj. 11. 19:12
 7/15 anonim ***** válasza:
85%

Hát ha már így indulsz neki, akkor tényleg felesleges belekezdeni is. A srác veled randizna éppen, nem az állítólagos bombanővel. Inkább őt kellene megismerni, mintsem "vetekedni" egy olyannal, aki már nincs is.

Az meg, hogy ti csajok kit tartotok jónak, sokszor köszönő viszonyban sincs azzal, ahogy mi látunk titeket. Én legalábbis ezt tapasztalom. Ráadásul remélem, nem pusztán a kinézeteddel szeretnél hódítani...

24f

2014. máj. 11. 19:15
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
4. vagyok megint. Szegény csajok... Nem kellene ennyire ingatagnak lennie egy önbizalomnak.
2014. máj. 11. 19:17
 9/15 A kérdező kommentje:
7-es: Ha akarnék se tudnék a kinézetemmel hódítani, bár úgy gondolom azért elég sokan találnak vonzónak, csak másképp. Igazatok van teljesen egyébként. Mondjuk a srác sem egy George Clooney, szóval lehet, hogy tényleg nem kellene ezen aggódnom. Köszönöm a válaszokat.
2014. máj. 11. 19:28
 10/15 anonim ***** válasza:
82%
Na mesélek neked valamit. Nekem mindig is csak szép barátnőim voltak. Gyönyörű formás alak, szép arc, szemek, mellek stb... Párszor már mondták a csajok, hogy azt kaphatnék meg akit akarok. Na a lényeg: egyszer össze jöttem egy olyan csajjal, aki nem volt olyan hú de nagyon jó csaj. Szép sem volt nagyon, melle sem igazán volt, vékony, magas, lapos csaj volt. :) Amikor megtudta, hogy kik voltak a barátnőim, majdnem szívrohamot kapott. Ő is elbizonytalanodott mint te. Igaz, hogy én szakítottam mert már nem bírtam elviselni, hogy állandóan ezt mondogadta, de ez volt talán a legfájdalmasabb szakításom. Én komolyan gondoltam vele, de így nem működött. Ne parázz ezen. Nincs értelme!
2014. máj. 11. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!